Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Unique villáminterjú

Unique - Unique villáminterjú

A népszerű csapatról mostanság keveset beszélnek. Viszont nemrég Svédországban jártak és új kislemezt készítettek. A formáció egyik tagját, Ádámot kérdeztük a jövőről.

Régóta nem hallottunk rólatok? Mi történik most a csapat körül?

Elkészült a "Tükör" c. dalunkhoz a kislemez és a videóklip. Ez egy olyan dal, amiről már a "Más Világ" nagylemez megjelenésekor tudtuk, hogy kislemezként ki fogjuk hozni. A nyarat szinte végig fellépésekkel töltöttük, emellett részt veszünk az "Add a kezed" rendezvénysorozat népszerűsítésében, ami az alkohol, drog és dohányzás káros hatásaira hívja fel a figyelmet.

Lesz-e újabb lemez vagy klip?

Tavasszal szeretnénk egy új dallal és videóklippel megjelenni, amit ősszel követhetne egy új nagylemez. Már egy ideje körvonalazódik az irány, amit szeretnénk követni az új dalok megírásakor. Jó lenne megint valami újat, akár szokatlan dolgot létrehozni. A "Más Világ"- lemeznél egy nyersebb, keményebb elektronikus hangzás volt a cél, az új lemeznél pedig inkább az eddigi albumok hangzását ötvöznénk a dalokban.

Hogyan készültök a közelgő ünnepekre? Szoktatok-e fogadalmakat tenni ilyenkor?

Az ajándékvásárlás sajnos valahogy mindig az utolsó percre marad, de ettől eltekintve a kedvenc ünnepem. Egyelőre még csak ott tart a készülődés, hogy a cd a karácsonyi dalokkal már be van készítve az autóba. Fogadalmakat tenni nem gyakran szoktam, ha mégis, akkor sem feltétlenül az újév kezdetéhez kötöm.

Mit vártok 2008-tól?

A saját dolgainkat illetően remélem, hogy amiket eltervezünk, azt sikerül is megvalósítani.

Nemrég Svédországban jártatok. Hogyan találkoztatok a Szökés sztárjával?

Tíz napot voltunk kint Gabival, "Tükör" kislemez és videóklip elkészítése után. Igazi kikapcsolódás volt végig. Meglátogattuk a rokonsága perui származású ágát, Gabi nagynénje magyar, az ő férje Wladimir egy perui indián egy csepp kínai vérrel. Perui specialitásokat ettünk, vásárolgattunk, sétáltunk, moziban voltunk és ellátogattunk egy sci-fi kiállításra, ahol a "Szökés" (Prison Break)-ből találkoztunk az egyik főhőssel, T-baggel. Beszélgettünk vele, telefonszámot cseréltünk és bulizni hívott minket. Nagyon közvetlen volt.

Jónap Tamás

2007. 11. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 11. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Unique villáminterjú cikk képei
Unique - Unique villáminterjú