Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Crystal és szólólemez, mindkettő sikeres

Crystal - Crystal és szólólemez, mindkettő sikeres

Kasza Tibor nevéről leginkább a Crystal együttes juthat eszünkbe, azonban nemrég megjelent egy szólóanyaga is. Erről, a nőkről, az utazásról és a cseppet sem nyugalmas életéről beszélt nekünk.

Hogyan jött az ötlet egy ilyen típusú lemezre?
10 éve érlelődött bennem egy igazán lírai, kimondottan hölgyeknek szóló album gondolata, amelyen keresztül megmutathatom a legérzelmesebb énemet. Szerencsére úgy alakultak a dolgok, hogy most lehetőségem nyílt ezt elkészíteni. Semmilyen kompromisszumot nem kötöttem, csak az lebegett a szemem előtt, hogy valami igazán mélyet, érzelmeset és nagyívűt alkossak. Hatalmas büszkeség számomra, hogy az album az első héten a lemezeladási lista 1.helyén! nyitott! Azóta rengeteg pozitív visszajelzét kaptam, rengeteg email-t és telefont, ami megerősített engem abban, hogy a hölgyek kíváncsiak arra, hogy mi lakozik egy férfi szívében.

Crystal - Crystal és szólólemez, mindkettő sikeres

Mostanság sokmindent hallunk rólad főleg a bulvárlapoknak köszönhetően. Röviden elmondanád amire olvasóink is kiváncsiak?
Az elmúlt időszak a magánéletemben is elég viharos volt. Túl vagyok két olyan nehézségen, amiből egy is bőven elég lett volna egy lemezkészítés közben. Először gégegyulladást diagnosztizáltak nálam, ami olyan tünetekkel járt hogy nemcsak az éneklés, vagy a beszéd, de egy ásítás is komoly fájdalommal járt 2 hétig. Ezután Párizsban úgy éreztem, hogy zsibbad a bal kezem és lábam, egy hosszadalmas kivizsgálás és több téves diagnózis után kiderült, hogy az ok a túlhajszoltság. Rá kellett jönnöm, hogy lassítanom kell.

Apropó Crystal, új lemez fellépés a közeljövőben?
Karácsonyra érkezik a soron következő, immár ötödik Crystal album, ami újra merőben más lesz az eddigiektől, de a cím és a stílus még titok :) Rengeteget koncertezünk idén is a Crystal-lal, ezt a szólókarrieremmel abszolút össze tudjuk egyeztetni. Sokak megnyugtatására hivatalosan közlöm-Nem oszlik fel a Crystal!

Ha mégis sikerül pihenned vagy ahhoz hasonló állapotba kerülnöd:), mivel töltöd a szabadidődet?
Három igazi kikapcsolódás van az életemben a zenén kívül. Az egyik nagy szerelmem a főzés, imádok komoly ételeket készíteni, új ízeket kitalálni, vagy csak éppen elkészíteni a kedvesem kedvencét. A másik a fotózás, amivel az utóbbi időben egyre komolyabban foglalkozom, erről majd később többet is láthatnak a rajongók a készülő kaszatibor.hu weboldalon. A harmadik nagy szerelmem az utazás, a Karib térség után idén Thaiföldet veszem célba, hamarosan kedvesemmel egy egész hónapra utazunk ide, pihenni, fotózni és....De ez még titok :)

Beszéljünk egy kicsit a szólólemezedről is! Dósa Matyi hogy jött a képbe? Miért csak egy dalt énekeltek közösen? Elképzelhető hogy ő is szólóanyagot ad majd ki a te közreműködéseddel?
Dósa Matyira egy újságíró barátom hívta fel a figyelmemet, hogy vegyem a szárnyaim alá. Meghallgattam, valóban tehetségesnek találtam és meghívtam egy duett erejéig a lemezemre, az “Úgy szeretném meghálálni” c. dalt adjuk elő közösen, ami szerintem az egyik legszebb édesanyákhoz szóló dal.Tervben van hogy segítségemmel nyárra elkészül Matyi első önálló albuma is.

A következő szólóanyagodra kiket kérnél fel egy nem mindennapi duettre?
Amennyiben a hölgyek a kegyeikbe fogadnak és megajándékoznak engem a következő szólólemez lehetőségével, akkor biztos vagyok benne, hogy újra olyan dalokat, közreműködőket és érzéseket gyűjtenék egy csokorba, amiből kiderül számukra, hogy milyen is az, “Ha egy férfi igazán szeret”...

Jónap Tamás

2008. 01. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 16. 20:21
A legjobb lírai cd!!!
Vendég 2008. 08. 20. 0:48
A LEGJOBB LÍRAI CD????HÁT NEMSOK ZENÉT HALLHATTÁL!%
VENDÉG 2013. 09. 06. 16:58
LEGJOBB:):):):):):):)
VENDÉG 2014. 02. 28. 12:13
GRATULA!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Crystal és szólólemez, mindkettő sikeres cikk képei
Crystal - Crystal és szólólemez, mindkettő sikeresCrystal - Crystal és szólólemez, mindkettő sikeres