Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

SCOOTER – Exkluzív

Scooter - SCOOTER – Exkluzív

Megfeszített munkával nagy nehezen összehoztunk egy exkluzív interjút a Scooterrel. Kíváncsiak voltunk, meddig él még szerintük a techno és miért nyírják ki mindig az együttes harmadik tagját. Ők pedig válaszoltak és halál jó arcok voltak.

The Question Is What Is The Question

A The Question Is What Is The Question sorrendben már a huszadik maxitok, amely simán bekerült a német Top 10-be. Ezzel olyan neveket nyomtatok le, mint a The Bee Gees, Michael Jackson, a The Rolling Stones, a Pet Shop Boys, Robbie Williams és Britney Spears. Ennek ellenére mostanában az Ő nevük valamiért jóval többször forog a médiában, mint a Tiétek. Mit gondoltok erről?

Scooter - SCOOTER – Exkluzív

Ez tényleg érdekes, mert a média nem cincál szét minket minden nap, mint pl. Britney-t, de szerintem ezzel mi járunk jobban:). Viszont sokkal jobban megy a szekerünk, mint bármikor a ’90-es években – még így is, hogy sokkal kevesebbet foglalkoznak velünk. Tesszük a dolgunkat és szerencsére ez tetszik a közönségnek. Nem tartunk attól, hogy bármi is gátolna minket, sőt: folyamatos megújulásra vagyunk képesek, erre a legjobb példa az új lemez.

Az az új lemez, ami nem meglepő módon baromi gyorsan kikerült a netre. A Ti munkátokra hogyan hatnak az illegális letöltések?

Természetesen nem örülünk annak, ha valaki illegálisan leszedi a dalainkat a világhálóról. Ez egy nagyon összetett jogi dolog, mert ugye letölteni állítólag nem bűn, csak megosztani. A letöltések ellen mi sajnos semmit sem tehetünk, megpróbálunk ezzel együtt élni. De azért üzenjük annak, aki közzéteszi az új dalainkat, hogy az embereink már figyelik:)

Ezt jó tudni… Folyamatosan jönnek-mennek az új trendek és bandák. Szerintetek meddig van még jövője a techno zenének?

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai zene iszonyú gyorsasággal változik. Erre nekünk vészesen figyelnünk kell, hiszen az egész karrierünk azon múlik, lépést tudunk-e tartani a fejlődéssel. Ugyanakkor pont az a sikerünk kulcsa, hogy ma is ugyanazt játsszuk, mint tíz éve. Ma Beyoncé baromi sikeres, de ezért mi holnaptól nem fogunk RNB dalokat írni. Emlékezz, hogy anno mindenki rockot hallgatott, majd később az emberek megőrültek a hip hop-ért, viszont a techno iránt valamiért mindig hatalmas az érdeklődés. Mi pedig teszünk róla, hogy továbbra is így legyen.

Kifúrja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy miért változik nálatok állandóan a harmadik tag személye…

Ennek megvannak az okai szakmai és magánéleti részről egyaránt, de nem áruljuk el. Egy biztos: HP-t nem cseréljük le egy jó darabig, és egyébként tudok egy jó kenőcsöt az oldaladra…

Scooter - SCOOTER – Exkluzív

Inkább azt áruld el, milyen jövőbeli terveitek vannak és hogy szerinted hol lesz a Scooter mondjuk 5-10 év múlva?

Ez aztán jó kérdés! Ennyire nem tervezünk előre, de az fix, hogy addig játszunk, turnézunk és adunk koncerteket a jövőben, míg egyikünk össze nem esik a színpadon…szóval egy darabig nem szabadultok meg tőlünk.

A Scooter egyet jelent a techno-val, ez határozza meg az egész életeteket. De ha azt mondod, hogy otthon és az autóban is csak technot hallgattok, dobok egy hátast…

Mindenfajta zenét és stílust szeretünk, az ízlésünk folyamatosan változik. Természetesen rengeteg techno és dance zenét hallgatunk, hiszen oda kell figyelni arra, mit csinálnak a többiek, mit csinál a konkurencia. Ugyanakkor követjük a zenei világ változásait, tetszik például, amit a Linkin Park csinál, de imádjuk a régi stílusokat is. Szóval most megúsztad azt a hátast…

Ti viszont nem úsztok meg egy nagy letolást az itteni közönség nevében... Egy kicsit ugyanis haragszunk rátok, mert a „Jumping All Over The World” turnén Bécsnél keletebbre nem jöttök. Rengeteg Scooter-rajongó van nálunk, akik alig várják, hogy részesei legyenek egy újabb őrületes techno partynak.

Ezt nagyon jó hallani! Nálatok Magyarországon mindig fergeteges a hangulat a bulikon, és ezt nem csak sablonból mondjuk, hanem így is gondoljuk. Az ottani közönség remek és baromi jók a csajok! A Jumping All Over The World állomásai között sajnos tényleg nem szerepel Budapest, de mindig nagyon szívesen játszunk nálatok. Előbb-utóbb újra megfordulunk Magyarországon - főleg, ha csináltok jó sok gulyást… Meg persze, ha megírjátok a music.hu olvasóinak, hogy megyünk.

Azt biztosra vehetitek. Mivel kedveskedtek a rajongóknak a Jumping All Over The World állomásain, várható valamilyen extra meglepetés a bulikon?

Hm. Ebben a pillanatban nem akarunk túl sok infót kiszivárogtatni, mert akkor elveszne a meglepetés ereje. Természetesen ezen a turnén sem lesz két ugyanolyan koncert, mindegyik állomáson igyekszünk alaposan kitenni magunkért. Ami tuti, az a party őrület, a techno himnuszok, no meg egy csomó csini csaj is lesz velünk a színpadon – meg remélhetőleg a nézőtéren is. Szóval szeressétek egymást meg a techno-t. Ja, és ha megyünk Pestre, szólunk!
Üdv:
H.P., Rick és Michael

Juhász Gergely

2008. 03. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 25. 19:22
Jó lenne, ha ismét Magyarországra jönnének a srácok!
Vendég 2008. 03. 25. 19:24
nagyon jo ötlet volt Scooterel interjut késziteni....... szerintem nagyon joh lett!!!
lovebaby 2008. 03. 28. 4:20
HELLO My name is miss gift i saw your profile today atwww.music.hu and fund you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern, caring and teassing you all the nightlong and ,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am. Here is my email address(giftsiako_2008@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. miss gift (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Vendég 2008. 05. 01. 17:43
ezt a zenét honnét lehet letölteni??

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

SCOOTER – Exkluzív cikk képei
Scooter - SCOOTER – ExkluzívScooter - SCOOTER – ExkluzívScooter - SCOOTER – Exkluzív