Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Pura Vida: Rockzene mindenkinek!

TNT - Pura Vida: Rockzene mindenkinek!

Az együttes két éve létezik. Az alapító tagok, akik több éve egyéb formációkban már bizonyítottak így összeforrt csapatot alkotnak. A formáció frontembere az ex TNT-ből Zuber Krisztián "Inti", aki most énekesként került előtérbe. Vele beszélgettünk a zenéről, az életérzésről és a jövőbeli terveikről.

A TNT után nem gondolkodtál szólólemezben, együttes vagy csapat nélkül?
Mivel mindig is csapatjátékos voltam, ezért eszembe sem jutott szólóban folytatni. Hála Istennek megtaláltam azokat az embereket, akikkel jól tudok együtt dolgozni! Stílusváltással lépett be a Nem Mind 1 zenekar gitárosa, Rácz Krisztián "Csülök". A basszusgitáros a Candy Shop zenekarból ismert Krcsmarik István "Steew", aki a hazai zenekarok körében szövegíróként is bizonyított már. A dobos Papp Tamás, aki egy fiatal tehetség, és a zenekarban bizonyítja tudását. Végül, de semmiképp nem utolsósorban, Nagy Norbert "Nono", aki számos hazai zenekarban feltűnt vendégzenészként, szakmai körökben is elismert szólógitáros. A nevekből is látszik, hogy a sokszínűség jellemző a csapatra.

TNT - Pura Vida: Rockzene mindenkinek!

Milyen érzés volt „háttérből” előtérbe kerülni?
Nagyon furcsa volt először, viszont most már kezdem megszokni ezt a helyzetet, és bevallom, őszintén tetszik.

Ákossal milyen a viszony?
Annyira jó a viszonyunk, hogy eljött a születésnapomra és a lemezbemutató koncertünkre. Közösen énekeltünk el egy TNT dalt, amit a Pura Vida legénységével játszunk a koncertjeinken!:)

Hogyan fogadta a közönség az első nagylemezt illetve az ingyenes koncertet?
Nagyon jól sikerült a koncert, hatalmas hangulat volt, úgy vettük észre, hogy az embereknek tetszik az, amit csinálunk. Az első visszajelzések is jók a korongról, viszont ez még a jövő, hiszen most jelent meg:)

A Pura Vida esetében milyen stílusról beszélhetünk?
A műfaj populáris rockzene, latinos ízzel. Azt gondoljuk, hogy stílusunk nem rétegzene, nincs célzott, külön meghatározott közönségünk, hiszen ez a műfaj vonzza az összes korosztályt a legfiatalabbaktól a legidősebbekig.

Adódik a kérdés: mit jelent a zenekar neve?
Pura Vida = az élet maga, tiszta élet. Színpadi, illetve egyéb alkalmakkor igazi örömzenét játszunk, amit a visszajelzések szerint a közönség is boldogan fogad. Lásd: legutóbbi lemezbemutató!

További tervek?
Koncertezni szeretnénk, amennyit csak lehet, és „elvinni” az emberekhez a zenénket, és azt az életérzést, amit képvisel a zenekar: „A nap süssön rátok fényesen!”
Mindezek mellett év végén szeretnénk a nagylemez dalai közül még pár klipet forgatni, a dal illetve dalok címe még legyen meglepetés!:) Az első maxink, a „Drága kincsem” nonstop hallható a zenecsatornákon. Második kislemezünket Ganxsta Zolee-val közösen készítettük, melyhez videoklipet is forgattuk. A klip hamarosan látható és hallható.

Szabadidő?
Szeretnék a lehető legtöbb időt a családommal és a 6 éves lányommal, Emmával tölteni! Hetente egyszer focizni is járok.

Jónap Tamás

2008. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pura Vida: Rockzene mindenkinek! cikk képei
TNT - Pura Vida: Rockzene mindenkinek!TNT - Pura Vida: Rockzene mindenkinek!