Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Ádok Zoli esélyes az Eurovízión

Eurovíziós Dalfesztivál - Ádok Zoli esélyes az Eurovízión

Zolival már készült interjú új lemeze kapcsán. Nemrég azonban a népszerű dalfesztivált beárnyékolta a hazai szervezetlenség körüli botrány. Szerencsére minden jól alakult és Zoli képviselheti hazánkat, valamint - ha a szavazók is úgy akarják - meg is nyerheti a zenei mustrát.

Magyarul vagy angolul fogod előadni a dalt Moszkvában? Pontosan melyik dalodról is van szó?
A Tánclépés című dalt viszem az Eurovíziós Dalfesztiválra, a Magyar Televízió képviseletében. A lemezemen angolul is rajta van címe: Dance With Me

Az MTV (Magyar TV) honlapján elérhető a Tánclépés három perces változata. Ez a végleges változat vagy ez csak az MTV pályázatára beküldött változat, amelyen még lesznek kisebb változtatások?
Ez még nem a végleges változat, szerencsére sok, segítő szándékú levelet kapok, amit figyelembe veszek a végleges verzió kidolgozásakor.

Eurovíziós Dalfesztivál - Ádok Zoli esélyes az Eurovízión

Figyeled az Eurovíziós eseményeket? Felmérted már a versenytársaidat? Ki tudsz emelni néhány dalt, amelyek a kedvenceid közé tartoznak, akár az idei felhozatalból vagy korábbi évekből?
Folyamatosan résen vagyok, figyelem az eseményeket. De megmondom őszintén, soha nem nézem meg versenytársakat, nehogy pszichésen befolyásolják a produkciómat. Majd utólag pótolom. Az elmúlt években természetesen mindig a tévé előtt ültem a Dalfesztivál alatt, így pontosan tudom, milyen erős szokott lenni a mezőny.

Készülsz valamilyen promóciós turnéra, hogy népszerűsítsd a dalodat a versenyen résztvevő országokban?
A dalom szerintem elég népszerű, hiszen sok rádió játszotta már még mielőtt a pályázatot beadtuk volna. Azonban mindent megteszünk, hogy még népszerűbb legyen.

Mesélj egy kicsit a színpadképről. Bizonyára látványos táncelemek színesítik majd a produkciódat. Hogy álltok a felkészüléssel? Kik segítenek ebben?
A koreográfiát Papp Tímea készíti, aki a Csillag Születik és a Szombat Esti Láz koreográfiása is volt. Sokat dolgoztunk már együtt. Timiben nagyon megbízom, mivel nagyon jól lát a „kamera szemével” A ruhákat Náray Tamás tervezi és készíti. Tamás fantasztikus tervező. Annyit elárulhatok, hogy a trendet követő, nagyon színes ruhákban fellépek majd föl. A színpadképet Lengyel Zsolt tervezi meg nekünk pl.: mi legyen a ledfalas kijelzőn. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szuper kreatív csapat áll mögöttem.

Mit üzensz a rajongóidnak, illetve vannak-e rajongóid?
Vannak rajongóim, és nagyon örülnék, hogy Moszkvába is elkísérnének néhányan közülük.
Az üzenem nekik, hogy köszönöm a sok szeretetet és támogatást.

Első filmszerepedről mesélj nekünk, milyen a karaktered az Álom.net-ben?
Stílszerűen egy énekest alakitok, aki egyben az iskola zenekarának a vezetője. Segítek felkészülni a srácoknak, hogy jól szerepeljenek az év végi záróbulin. Ez egy igazi fiataloknak szóló tini limonádé. Egy könnyed mozi szerelemről, zenéről, szexi lányokról és helyes fiúkról, barátságról, álmokról és titkokról. Amikor felkértek a szerepre, gondolkodás nélkül igent mondtam, egyrészt, mert közel áll hozzám a szerep, másrészt, mert ki ne szeretne egy igazi szórakoztató vígjátékban szerepelni és énekelni? A filmben elhangzó két dal, a Velem a fény, és a Megy a show, a lemezemen is szerepelnek.

A Tánclépés mellett melyik lesz a következő – várhatóan rádiók által játszott – dal a korongodról?
A következő dalom már megjelent, illetve a videoklip is kész, már néhány csatorna játssza is. Ez az előbb említett Velem a fény – az Álom.net c film egyik betétdala. Romantikus, szerelmes hangvételű szám. Az egyik kedvenc számom! :)

/DÉW

2009. 03. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 03. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ádok Zoli esélyes az Eurovízión cikk képei
Eurovíziós Dalfesztivál - Ádok Zoli esélyes az EurovíziónEurovíziós Dalfesztivál - Ádok Zoli esélyes az Eurovízión