Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Heather Small és az ex-M People

M People - Heather Small és az ex-M People

A sikeres formáció sokunk számára ismerős, ha a névben nem is egy-két dalt („One Night In Heaven, Moving On Up pl.) hallgatva, tudjuk kik voltak ők. A csapat motorja Heather Small, aki szólóban is sikeres. A honi koncert előtt exkluzív interjút készítettünk vele!

Hogy kerültél be annak idején az M People-ba? Esetleg közrejátszott különleges hangod?:-)
Egy Hot House nevű zenekar tagja voltam, mielőtt az M People-hez csatlakoztam. Tulajdonképpen közös menedzsmentünk volt. Amikor az első zenekarom egy új irányba indult el, találkoztam az M People-s srácokkal és rögtön összekapcsolódtunk. Hangomnak nagy szerepe volt ebben a folyamtban.:-)

Rengeteg népszerű dal született annak idején. Közösen írtátok a szerzeményeket? Van-e valami jó sztorid a dalokhoz?
Paul és Mike voltak a fő dalszerzők. Néha, amikor mindannyian együtt voltunk, közösen megbeszéltük őket, és ez vissza is tükröződik az egyes felvételekben.

Két lemez után várható-e a harmadik?
Jelen pillanatban nincsen tervbe véve egy harmadik lemez, de ismered a mondást, soha ne mondd, hogy soha!

Legközelebb hol láthatunk élőben?
Most indul a turném az Egyesült Királyságban, 12 állomásos lesz, bejárjuk az egész országot. Május közepén kezdünk és június elejére vége is lesz.

Ha éppen nem a zene, akkor mit szeretsz szívesen csinálni?
Szeretek fitt lenni, úgyhogy edzeni járok. Táncolni és színházba járni is szeretek, de a legtöbb szabadidőmet a kisfiammal töltöm.

Voltál már Magyarországon korábban?
Nem, még soha. Egyszer, az egyik dadusom egy nagyon kedves magyar lány volt. Nagyon várom már a budapesti fellépést! Remélem ti is!:-)

Jónap Tamás

2009. 05. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 05. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 05. 06. 9:02
A cikk rendben van nagyon:D Tegnap ott voltam az Aréna plázában, és volt szerencsém látni ismét Heathert! Sajnos nem igazán volt tiszta dolog a fellépés előtt, hogy akkor ez most M-people,vagy Heather fellépés lesz?! Végül Heather szolóban jelent meg a színpadon két vokalista csajjal. A zene tök konzerv volt, viszont Heather full élőben nyomta le az igen rövidke showt. Énekelt 3 dalt a saját lemezéről( Proud, Holding on, Close to a m.)illetve a legnagyobb M-people slágereket ( one night in heaven,search 4 the hero, how can i love...,moving on up) A koncert után beszélgettem vele pár szót!!! Nagyon közvetlen , barátságos,és szép volt! Most találkoztam vele másodszor, de remélem mihamarabb ujra látom:DDDDDDD L.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Heather Small és az ex-M People cikk képei
M People - Heather Small és az ex-M People