Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Meglepetésekkel készül a Bad Boys Blue a Retro Disco Show-ra

Bad Boys Blue - Meglepetésekkel készül a Bad Boys Blue a Retro Disco Show-ra

Az október elején megrendezésre kerülő Retro Disco Show egyik sztárfellépője az eredeti énekesével a Modern Talking babérjait ostromló Bad Boys Blue lesz. Az alábbi interjúban minden infó megtudható, miként készülnek a nem mindennapi megakoncertre.

Legnagyobb sikeretek a You're a Woman volt. Annak idején ez a dal 16 országban volt top 10, és az idő igazolta, hogy maradandó slágerré vált. Kaptatok is kritikát a dal kapcsán egy bizonyos producertől. Ki volt ő?
Dieter Bohlen volt, és 1985-ben azt nyilatkozta, hogy a Modern Talking sem tudta volna ilyen nagy sikerre vinni a dalt, annyira egyedi és nagyon jól megkomponált. Dieterrel soha nem dolgoztunk, de elismeréseket nagyon sokszor kaptunk a "nagy konkurenciától".:-)

Majdnem minden évben volt albumotok az elmúlt 25 évben, aztán 5 év szünet következett. Sikereitek állandóak?
Nehéz minden korban, korszakban maradandót alkotni. Ami egyszer siker, nem biztos, hogy húsz év múlva is jó dal lesz. A mi esetünkben a már említett legnagyobb sikerünk mellett a Pretty Young Girl, az I Wanna Her Your Heartbeat, a World Without You, Hungry for love stb biztosan beírták magukat a disco történelembe. Majdnem minden albumunkról volt legalább egy nagy sláger, az első 2-ről 4-4 is!

Sokszor voltatok Magyarországon, szerettek hozzánk jönni?
Valóban többször jártunk nálatok. Mióta szegény Andrew-vel szétmentünk (a másik régi tag, aki idén július 21-én halt meg -a szerk.) még nem jártam Magyarországon. Andrew-ék egy számomra ismeretlen énekessel léptek fel, mint Bad Boys Blue számos országban, aki soha nem tartozott a Bad Boys Blue-hoz. Örülök, hogy most én, mint eredeti énekes visszanyerhetem a Bad Boys Blue igazi arcát Magyarországon is.:-)

Milyen meglepetésekkel készültök az októberi megapartyra?
A meglepetést nem szokták előre elárulni:-) Természetesen a legjobb dalainkat hozzuk el és hozzáteszünk egy táncos showt is, hiszen a zene úgy önmagában kevés.

A koncert előtt vagy után lesz időtök várost nézni?
Nagyon szeretnénk már a táncosoknak is meséltük, hogy milyen remek város Budapest, annak ellenére mondom, hogy most leszek itt először. Tervezzük, hogy kicsit szétnézünk a koncert előtt vagy után.

Lesz új lemezetek a jövőben?
Remek a kérdés:-) Szinte már készen is van, és ha minden igaz a Hargent Media-nál jön majd ki dupla CD formájában, rajta a legjobb dalokkal és remix verziókkal.

Jónap Tamás

2009. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Meglepetésekkel készül a Bad Boys Blue a Retro Disco Show-ra cikk képei
Bad Boys Blue - Meglepetésekkel készül a Bad Boys Blue a Retro Disco Show-ra