Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Új énekes a No Thanx zenekarban

No Thanx - Új énekes a No Thanx zenekarban

Ez még annyira nem újdonság, viszont megjelent a csapat harmadik lemeze Se kép, se hang címmel. Eme apropó kapcsán beszélgettem Rolival, az új énekessel.

Kevesen tudják, hogy Erik miért hagyta ott a bandát, mi volt a valódi ok?

Az elválásnál én még nem voltam jelen, de annyit tudok, hogy Erik az edzői jövője miatt mondott le a csapatról. Időközben nyilvánvalóvá vált, hogy nem volt teljesen őszinte a zenekarhoz: szólókarrierbe akart kezdeni.

Hogy kerültél a csapatba és régóta ismered a fiúkat? Mennyire fogadtak el a rajongók?

Elég hosszú történet, de röviden: a Megasztár szegedi válogatóján „fedeztek fel” a fiúk. A No Thanx éppen a városban koncertezett, és megnézték a szabadtéri castingot. Miután Erik távozott a csapatból, megkerestek egy közösségi portálon. Akkoriban egy másik zenekarban voltam beugró énekes. Eljöttek egy koncertünkre Budapesten, és rákérdeztek, hogy bevállalnám-e a No Thanx frontemberi pozícióját. Két hét gondolkodási idő után elvállaltam!:)

A harmadik lemez (Se kép, se hang) címe, eléggé fura. Mit akartatok ezzel kifejezni?

A cím – ami első klipes dalunk címe is - az átmeneti időszakot képviseli, amikor egy rövid ideig énekes nélkül maradt a No Thanx. Hamar rájöttek, hogy a csendbe belehalnának, hiszen a zene, a zenélés az életük! Tovább kell lépniük!

Az éneklés mellett mennyire vetted ki részed az új korong munkálataiból?

A lemez producerei sok mindenbe beleszólást engedtek. Azelőtt azt gondoltam, ez egy „összerakott” zenekar, de hamar kiderült, hogy mindenki profi a hangszerén, a fiúk a stúdióban is profin teljesítettek, én pedig az éneklésen kívül dalszövegíróként és dalszerzőként is kipróbálhattam magam: csaknem az összes dal szövegét és dallamát jegyzem. Minden szenvedélyem belekerült, amin átmentem az utóbbi időben!

Hogyan telik a nyár? Mennyire van szabadidőtök?

A nyár idén a pihenésről szól. A lemezünk technikai okok miatt egy kicsit későn tudott megjelenni, így a nyári koncert szezonról már sajnos lecsúsztunk. Élvezzük a jó időt! Felcsaptunk nagy bringásoknak! Emellett várjuk a nagylemezünk fogadtatását.

Mi várható az év hátralévő felében a csapat háza táján?

Minél több koncert, ahol bemutathatjuk majd legújabb albumunk dalait a rajongóinknak. Az új „Se kép, se hang” című nagylemezünk a nyári szünetben akciós áron kapható az újságárusoknál (1.190 Ft!!!), ráadásul a rajongóknak igazi csemegével szolgálunk ősszel - de ez még egyelőre titok!

Jónap Tamás

2010. 07. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 08. 23. 9:49
IGÉNYTELEN...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új énekes a No Thanx zenekarban cikk képei
No Thanx - Új énekes a No Thanx zenekarban