Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Válogatás: I Love Music FM (Sony Music)

Válogatás - Válogatás: I Love Music FM (Sony Music)

Kívánságműsor, amikor csak akarod – foglalható össze az új válogatáslemez lényege. Megdöbbentően friss slágerek sorakoznak többek közt Dj Antoine-tól, a Traintől, Adam Lamberttől és Pitbulltól – utóbbi ráadásul két nótával is jelen van a 18 tételes gyűjteményen, melyet az utóbbi hónapok egyik legnagyobb sikerdala, Michel Teló Ai Se Eu Te Pego-ja nyit.

Lekerekített sarkú, úgynevezett Super Jewel Box-ba került a pofás borítójú, vadiúj válogatás, melynél a külcsín legfeljebb enyhítő körülmény volna, ha a tartalom nem ütné meg a mércét, ám ez a veszély nem fenyeget, sőt: a Music FM és a Sony Music kifejezetten nagyot alkotott! Ritka, hogy ennyire naprakész sikerdalok kapjanak helyet egy hazai összegzésen. Itt van a múlt hónapban mozikba került Men In Black 3 betétdala, a Back In Time Pitbull előadásában (a kubai szülők gyermekeként Miamiban született dumagép ráadásul a még mindig nyerő International Love-val is jelen van a korongon), no meg a megjelenés hetében a MAHASZ Top 40-es listájának élén nyitó új, Adam Lambert album aktuális slágere, a Never Close Our Eyes. S ha már a MAHASZ sikertabellájánál tartunk: a 24. heti Rádiós Top 40-es játszási listáról megtalálható a már említett Pitbull-„mozimuzik” társaságában Calvin Harris Feel So Close című, elektromos gitárral kísért klubkedvence, Kelly Clarkson legutóbbi albumcímadója, a Stronger, no meg a svájci DJ, aki nem BoBo, hanem Antione, s a címében és hangszerelésében is franciás 2010-es Ma Chérie naprakész remixe. S akkor még nem esett szó a két tutiról: a 21. hete toplistás Train-nótáról, a Drive By-ról, valamint Michel Teló csapból is folyó Ai Se Eu Te Pegójáról, ami egyike annak a hat felvételnek, melyek exkluzív módon szerepelnek e hazai kiadványon…

Az amerikai Megasztárban befutott Kelly Clarkson mellett – az egyensúly kedvéért – helyet kapott a brit X-faktoros üdvöske, Cher Lloyd, akinek az itt is hallható Want You Back című kislemeze Új-Zélandon platinalemez lett. Ami az énekesnőket illeti, Shakira egy mindössze két és félperces nyári nótával erősíti a kiadványt, a román Alexandra „Saxobeat” Stan pedig a fúvós hangszint nélkülöző, ám játékosan fülbemászó 1 Millionnal szerepel, de a mi Király Lindánk is tiszteletét teszi: öccsével, Viktorral adják hangjukat a No!End & B-sensual zeneguru-kombó jegyezte, igencsak ütős Move Fasterhez.

A további trendi zenei sokszínűségről a Skrillex-vonalat képviselő, kísérletezős Labrinth, Sak Noel, a spanyol lemezlovas masszívan egyszerű klub-ujjgyakorlata, a Paso (The Nini Anthem), továbbá Olly Murs retrós-skás megoldása, a Heart Skips A Beat gondoskodnak. Ráadásul utóbbi tétel kifejezetten rafinált darab, minél többször hallja az ember, annál jobban rabul ejti. Chris Lake Sundownjának gitártémája a t.a.T.u. Not Gonna Get Us refrénjét idézi, Tim Omaji, azaz Timomatic Set It Off-ja meg egy kissé Taio Cruzra zenei világára hajaz, de annyi baj legyen!

Minden jó, ha a vége jó – mondhatnánk, s bár Chris Lawyer Right On Time-ja abszolút kilóg a rádiós slágerek sorából, a közel hétperces klubnóta jelenleg 12. hete (!) vezeti a MAHASZ Dance Top 40-es listát.

Úgyhogy, legyen elég ennyi indok arra, miért jár a csillagos ötös osztályzat az I Love Music FM válogatásnak!

Tracklista:
1. Michel Teló: Ai Se Eu Te Pego
2. Cher Lloyd: Want U Back (Radio Edit)
3. Train: Drive By
4. Shakira: Addicted To You (Radio Version)
5. DJ Antoine feat. The Beat Shakers: Ma Chérie (DJ Antoine vs Mad Mark 2k12 Radio Edit)
6. Kelly Clarkson: Stronger (What Doesn’t Kill You)
7. Pitbull: Back In Time
8. Olly Murs: Heart Skips A Beat
9. Adam Lambert: Never Close Our Eyes
10. Calvin Harris: Feel So Close (Radio Edit)
11. Labrinth feat. Tinie Tempah: Earthquake (Radio Edit)
12. Sak Noel: Paso (The Nini Anthem) /Radio Edit/
13. Alexandra Stan feat. Calprit: 1 Million
14. Tinomatic: Set It Off
15. Chris Lake: Sundown (Original Radio Edit)
16. Pitbull feat. Chris Brown: International Love
17. No!End & B-sensual feat. Király Viktor & Király Linda: Move Faster (Radio Edit)
18. Chris Lawyer: Right On Time (Original Mix)

Balajti Péter

2012. 06. 22. 18:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Válogatás: I Love Music FM (Sony Music) cikk képei
Válogatás - Válogatás: I Love Music FM (Sony Music)