Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Fresh: Ringass most el! (Voice Records / Record Express)

Fresh - Fresh: Ringass most el! (Voice Records / Record Express)

A Fresh-lányok ismét akcióban, két éve jelent meg az utolsó albumuk. Semmit sem bíztak a véletlenre, gőzerővel munkálkodtak és lám, itt a sorrendben ötödik korong. Már az elején le kell szögeznem, hogy maga a borító dögös, és nagyon jól elkészített. Ez nem a lányok érdeme, inkább a fotósé és a grafikusé. Nincs ezzel semmi baj, kivéve ha nem vesszük figyelembe, hogy a lányok nem így néznek ki a valóságban, ez már részletkérdés. Az új korong 10 dalt és 4 remixet tartalmaz. A lemez hangulatvilága változó, mint a kaméleon, ki-ki döntse majd el, hogy melyik irányba megy a változás. A bemutatkozó dal, az „Én is imádlak”, melynek két remixe is helyet kapott a CD-n és ebből készült el az első klip is. A „Prágai lány” szintén három verzióban szerepel és a Fresh új turnéprogramjában is benne van. Érdekes a „Fekete kor” c. dal, amely hangszerelésével és melankólikus dallamvilágával is más mint a többi nóta. A vidám, latinos „Utolsó tangó” mellett ismert dalként a „Szép nap” és a „Karácsony éj” is helyet kapott az albumon. Összefoglalva az ötödik Fresh-korong eléggé változatos és kellemes. Mi a siker, illetve leendő siker titka? – inkább – Ki? Hauber Zsolt (ex-Bonanza) személye garancia a sikerre, mert ha ő nem lenne, a Fresh nem létezne. Ez nem bírálat, hanem tény! A rajongók élvezhetik továbbra is kedvencük muzsikáját, a táncoslábuaknak ajánljuk a remixeket.

Jónap Tamás

2002. 06. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 06. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 08. 17. 0:00
Nagyon jó az új album,én mindenkinek nagyon ajánlom, az ÉN IS IMÁDLAK tuti sláger az utolsó tangó is nagyon jó és a csúcs a FRESH.B.I. Vegyétek meg,érdemes.
Vendég 2002. 08. 17. 0:00
Nagyon jó az új album,én mindenkinek nagyon ajánlom, az ÉN IS IMÁDLAK tuti sláger az utolsó tangó is nagyon jó és a csúcs a FRESH.B.I. Vegyétek meg,érdemes.
Vendég 2002. 10. 13. 0:00
szerintem jók!!!!!
Vendég 2002. 10. 20. 0:00
nagyon jó az albuuuum

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Fresh: Ringass most el! (Voice Records / Record Express) cikk képei
Fresh - Fresh: Ringass most el! (Voice Records / Record Express)