Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Groove Coverage: Moonlight Shadow -Single -

Groove Coverage - Groove Coverage: Moonlight Shadow -Single -

Annak idején Mike Oldfield „Moonlight Shadow”-ja világszerte kellő befogadásra talált, ráadásul az énekesnő, Maggie Reilly egy szép zenei karriert indíthatott el. Most Oldfield változatlanul híres, míg az egykori énekesnő Reilly eltűnt a zenei süllyesztőbe. Minden évben a DJ-k, producerek gondoskodnak arról, hogy egy világsláger ne menjen ki a divatból. Hogyan teszik mindezt? A recept a következő: végy egy jól ismert dalt, tegyél hozzá némi számítógépes effektet. A különböző modern remixekről nem is beszélve. A Groove Coverage gondolt egyet és megalkotta a „Moonlight Shadow” modern verzióját, a nem mindennapi dalhoz, remek klipet is forgattak, méghozzá Budapesten. Mikor néztem a klipet, nem hittem a szememnek.

Groove Coverage - Groove Coverage: Moonlight Shadow -Single -

A csapat a dalt egy maxi formában is megjelentette, rajta 4 verzióval és egy új dallal a „Beat just goes”-zal, ami egy trance-techno szám a modern kor stílusához igazodva. A „Moonlight Shadow” c. dal, és különösen a remixei számos slágerlistán előkelő helyen landoltak. A napokban pedig megjelent a csapat új korongja is „Hit me” címmel, ez inkább a DJ-knek kedvez, mert csak bakelit formátumban kapható, a lemez mindkét oldala 2-2 verziót tartalmaz.

Sajnos a csapat az Oldfield-dal sikerét a folytatásban már nem tudta túlszárnyalni. Ez várható volt, hiszen egy világsláger sikere már eleve adott.

Jónap Tamás

2002. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 08. 12. 0:00
DASErwehn
Vendég 2002. 08. 12. 0:00
Sziasztok! Szerintem nagyon jól sikerült ez a Groove Coverage Moonlight shadow 2002 feldolgozás!!Nekem nagyon bejön a Warp Brothers remix!!:)Ami nincs rajta a maxin,csak a bakeliten!! Zorro
Vendég 2002. 08. 13. 0:00
Hol lehet ezt a zenét letölteni?
Vendég 2002. 09. 19. 0:00
...ööö...: KIRÁLY! PLÁNE hogy BP-n van a aklipp!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Groove Coverage: Moonlight Shadow -Single - cikk képei
Groove Coverage - Groove Coverage: Moonlight Shadow -Single -Groove Coverage - Groove Coverage: Moonlight Shadow -Single -