Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Mad'House: Absolutely Mad (Kontor Records/ Record Express)

Mad'House - Mad'House: Absolutely Mad (Kontor Records/ Record Express)

A Mad’House nevű formáció egy Madonna szupersláger, a „Like A Prayer” feldolgozásával debütált, mellyel azonnal a megjelenés hetében szinte minden európai dancefloor lista élére került és azóta is a Top 10-ben tartózkodik. A csapat két francia producerből Bambi Mukedli-ből és Stephane Durand-ból áll, valamint a csinos és rendkívül tehetséges énekesnőből, Buse Unlu-ból. A 20 éves gyönyörű török lány életét már egészen gyerekkora óta meghatározta a zene és a tánc. Most pedig a siker lázában ég, illetve a producerekkel együtt örülhet, hogy ismert lett a csapat. Az „Absolutely Mad” c. bemutatkozó lemezről még egy kislemez látott napvilágot nemrég: „Holiday”, amely talán jobb, mint a „Like A Prayer”. A korong 12 Madonna-feldolgozás dala jó, viszont az újabb maxik nem tudják megismételni majd az előző kettő sikerét. Különböző a feldolgozások stílusa, de valahogy túl egy kaptafára épülnek.

Az igazi győztes valójában Madonna és nem a csapat, mert elmondhatja magáról, hogy nem mindennapi karriert futott be, melynek dalait érdemes új köntösben és többször elővenni. A lemez tartalmaz még egy számítógépes részt is: kettő videót („Like A Prayer, Holiday”), háttérképeket és fotókat nézhetünk az együttesről, illetve bájos énekesnőjéről, akinek a megszólalása minden dalban más és más. Örülhetünk az egyedi hangjának, vagy a számítógép kreálta orgánumnak, tény, hogy a Mad House villámgyorsan belopta magát a táncos lábúak szívébe, hiszen a két jól ismert kislemezt megunhatatlanul nyomják a médiumok. A következő dalok lehetnek tuti befutók:
„Frozen”, „Like A Virgin”, „Open Your Heart”.

Madonna-rajongóknak is érdemes meghallgatni a lemezt. Vajon lesz-e következő Mad House album? Ha igen mivel rukkolnak majd elő? Reméljük, a kérdésekre hamarosan választ kapunk!

Jónap Tamás

2002. 07. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2002. 08. 25. 0:00
Ez az együttes egy szutyok!A csaj meg lophatna valahol hangot meg mellet...borzasztó!hogy mertek a Fozenhez hosszányúlni???Ez egy rakás szar...
Vendég 2002. 08. 29. 0:00
Szerintem nagyon klassz. Jó a csaj, és a zene igazi bombasiker.
Vendég 2003. 03. 27. 0:00
A legjobb gáré!Ismerek egy Csajt tökre ilyen!Bobo
Vendég 2005. 03. 07. 21:05
ugy megdugnám ezt a csajt
Vendég 2005. 03. 07. 21:05
király a csaj jól néz ki remélem még több szám lesz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mad'House: Absolutely Mad (Kontor Records/ Record Express) cikk képei
Mad'House - Mad'House: Absolutely Mad (Kontor Records/ Record Express)