Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Alex - Nem nyugszom (Epic / Sony Music)

Alex - Alex - Nem nyugszom (Epic / Sony Music)

Alex, Magyarország egykori elsőszámú fiúcsapatának tagja befejezte első szólóalbumának stúdiómunkálatait, így az album 2002 júliusában végre a lemezboltok polcaira kerül. Alex igazi meglepetéssel szolgál majd a V.I.P.-n nevelkedett zenerajongók számára, hiszen a Nem nyugszom címet viselő, mind a szakmabeliek, mind a közönség által várva várt korong sokkal érettebb, kiforrottabb és rockosabb anyag, mint az egykori V.I.P. repertoár.

Az új lemez igazi önálló munka, amely teljes egészében Alex elképzelései szerint készült, hiszen ő a zeneszerzője az album összes dalának, és a hangszerelés is az ő nevéhez fűződik, sőt, a hangszerek nagy részén is maga Alex játszik. Az album néhány dalát DJ Quick scratch-betétei tarkítják. A lemezen többek között az első kislemezdal, az Alexet teljesen új, rockosabb oldaláról bemutató Túl szép; a különleges hangulatú, lírai, címadó Nem nyugszom; a Banderas egykori nagy slágerének, a This Is Your Life című dalnak Gallusz Nikolettel duettben előadott feldolgozás-változata, a Te éled át; a sodró lendületű Tépd szét!; valamint két angol nyelvű dal, a We need a place és a Memories of your eyes kapott helyet.

2002. 09. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 09. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2002. 10. 30. 0:00
Nekem a V.I.P. együttes stílusa is tetszett.Alex dalai kicsit rockosabbak,kemények,de azt hiszem ő ezt szerette volna csinálni,és eddig nagyon jól megy neki.Szerencsés,hogy azt csinálhatja,amit akar.További sok sikert kívánok!!!
Vendég 2003. 01. 11. 0:00
Alex végre megmutatta, hogy milyen is ő valójában, hogy milyen zene az, amit a magáénak mondhat! Én örülök, hogy feloszlott a V.I.P., mert így megtalálhatta önmagát! Sok sikert!!! Szabó Nikolett
Vendég 2003. 01. 18. 0:00
Én nagyon nem örülök, hogy feloszlott a V.I.P., de Alexet mindig is ilyennek képzeltem még akkor is, ha anno a V.I.P. együttesben láttam! Akkor is lehetett már érezni nála, hogy nem az a zene az ő stílusa. Remélem bejön neki amit most csináll, és megtalálja önmagát! Csenge
Vendég 2003. 02. 21. 0:00
Szeretünk Alex!! Te vagy a legjobb és mindig is az leszel!!!!! Szuper a lemez, imádjuk!! E

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Alex - Nem nyugszom (Epic / Sony Music) cikk képei
Alex - Alex - Nem nyugszom (Epic / Sony Music)