Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Friss hangok - Insane: Searching For Thoughts (Hammer Music)

Insane - Friss hangok - Insane: Searching For Thoughts (Hammer Music)

Kőkemény, nyers metal zenével gazdagodhatunk, ha birtokunkba vesszük az Insane nemrég megjelent debütáló nagylemezét. A csapat évek óta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy végre kigördült nagylemezük a cd gyárak kapuin. A Park Platz stúdióban felvett anyagot a HSB-ben alakították profi anyaggá.

Az 1998-ban alakult zenekar sokéves koncertezés és turnézás után, a 2002-es megérett egy saját, önálló album elkészítésére. A szövegeket, amelyeket megtalálhatun egytől egyig a borítóban nyomtatott formában, az énekes, 0521 (Knapp Oszkár) követte el, természetesen a stílushoz igazodva angolul. A lemezen olyan, például az Est FM-n gyakran hallható dalokat találunk, mint a ’Play’ és a ’Speech Of Dad’. Az együttes a klasszikusnak mondható felállással rendelkezik: basszusgitár (Lehelvári Péter – Mapett), gitáros (Brünner Béla – Norman), ének, billentyű (Komjáti Csaba – True) és dob (Érsek Gábor - Shorty).

Érdekesség, hogy Vörös András a Superbutt frontembere is tiszteletét teszi a ’Play’ című dalban egy kis éneklés erejéig, de ehhez a számhoz videoklipp is készült, amelyet már javában játszanak a hazai zene-TV adók.

2002 őszén indul a közös turné a Hybrid-del, ahol Magyarországon kívül remélhetőleg eljut az Insane Ausztriába, Erdélybe és újra Szlovákiába.

Simon Péter

2002. 09. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 09. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Friss hangok - Insane: Searching For Thoughts (Hammer Music) cikk képei
Insane - Friss hangok - Insane: Searching For Thoughts (Hammer Music)