Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Ganxsta Zolee és a Kartel - Gyilkosság Rt. (Private Moon Records)

Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee és a Kartel - Gyilkosság Rt. (Private Moon Records)

Ganxsta Zolee és a Kartel ezúttal maffiabandát alakít. A Gyilkosság Rt. című albumukkal a Murder Inc. maffiaszervezetet illusztrálják. A Kartel az utolsó album megjelenése óta kissé átalakult. Dopeman kiválásával négytagúra zsugorodott a szókimondó szövegeiről ismert zenekar. Az új albumon mégis számos vendégelőadó szerepel. A legtöbb ízben a Billyzone nevű triót hallhatjuk, amely sajátos stílusával könnyen sikercsapattá emelkedhet az elkövetkezendő években. Egy dal erejéig összeállt hazánk két legnagyobb rapformációja is, a Kartel és a Da Flava.

Ganxsta Zolee és a Kartel "Gyilkosság Rt." című lemezének produceri munkálatait ezúttal is Pierrot végezte. Ez - ahogy ez előző albumoknál kiderült - már félsiker. A korongon 26 szám szerepel, amely csaknem kitölti a CD teljes játékidejét. Az első dal, amelyből klip készült a "Szesztilalom." Emellett sikervárományos dal még a "Vannak percek", valamint a "Funky Maffia" és az latin-sorozat újabb darabja, a "Loco". A Kartel eddig is híres volt, hogy élesen bírálta a hazai könnyűzenei ipart. Ezúttal sincs másképp, "Az igazat" című dal egy részlete önmagáért beszél:
"A Kartel a Topon és ott is marad,
Te meg dobd el b*** meg a mikrofonodat.
A gyárak üresen állnak,
Te meg zenekart csinálsz.
Fogd meg a péklapátot,
Tutira jobban jársz!."

Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee és a Kartel - Gyilkosság Rt. (Private Moon Records)

A történet:
"Városunk irányitását teljes mértékben a KARTEL elnevezésű szindikátus tartja kézben. A társaság a tilalom ellenére valósággal alkohollal árasztja el a lakosságot. Kontroll alatt tartanak minden szeszszállítmányt, így a minden titkos szórakozóhelynek ők lettek a szállítói. Hatalmukat megerősítendő, olyan utcai bandákkal is együttműködnek, mint a BILLYZONE nevű veszedelmes gang. Miután a rivális bandákat mind kiütötték a nyeregből, a sörbárók a titokzatos MESTER P-vel kötött üzletnek köszönhetően várhatóan a város korlátlan uraivá válnak. A rendőrség - mint már annyiszor - most is tehetetlen. Az italozók tegnap éjszaka rendelhettek utoljára alkoholt. A szesztilalom életbelépésével törvényellenes cselekedetnek minősül a sör, a whisky és egyéb szeszes italok árusítása. A törvény támogatói limonádéval koccintottak a sikerre, ám nem sokan ünnepelték a hírt. Éjtel előtt a város utcái tüntetőkkel teltek meg. A szesztörvény támogatói szerint a tilalmat a nagy- és kisvárosokban is szigorúan veszik majd.A bejelentést követő fél órán belül a GYILKOSSÁG RT elnevezésű banda nagy rakomány whiskyt rabolt el egy raktárból. Vajon a tilalom azt jelenti hogy az alkohol a csatornákban végzí? Nem valószínű. A törvény ugyanis csupán az alkohol készitését, árusitását és szállitását tiltja."

A többi kiderül az album meghallgatása után.

A dalok:
1. Entrada
2. Funky Maffia
3. Gonosz - km. BillyZone
4. Gyilkosság RT
5. Kartel Anthem 13.
6. Vannak percek - km. BillyZone
7. Kartel Anthem 14.
8. Maradona
9. Szupersegg (6perverz) - km. Mohaman & Game
10. Kartel Anthem 15.
11. A lóvé kormányoz - km. BillyZone
12. Öreg vagyok
13. Szesztilalom
14. Kartel Anthem 16.
15. Loco - km. Kolipka Éva
16. Kartel Anthem 17.
17. Szippantás
18. Bűnös lelkek km. BillyZone
19. Kartel Anthem 18.
20. Engem ott találsz
21. Az igazat! - km. Raga Ramone
22. Kartel Anthem 19.
23. Buli - km. Mester P.
24. Kartel Anthem 20.
25. Tumézás
26. Salida

2002. 10. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 10. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
2002. 10. 04. 0:00
Jó csapat a Kartel, de a Billyzone VERY-VERY GOOD "trió"!
Vendég 2002. 10. 07. 0:00
A " Vannak percek" című számhoz videoklipp is készül majd
2002. 10. 18. 0:00
A Ganxstaék a legjobbak ez nem vitás és szerintem ők is lesznek a legjobbak amíg csak zene létezik!
Vendég 2002. 10. 26. 0:00
nem rosz de egy gazso sose fog eredeti repzenet csininalnisohase voltegy uldozot nep amagyar csak uldozo nehogy felre ercs en nem vonom ketsegbe hogy al capone bened szuletet ujra hat vegulis ez egy kozep osztaju generaci..deakor most olvasd el az uj roma generaciot amit itt torontobamar halgatnak tolunk: Bomber dzseki meg egy martensz bakancs keszis van mar egy csiri biri paraszt fel a lejel kopasz ugyis csak szophatc a romak hugyoznak a hitler zaszlora feher vilagot akarszte paraszt a roma kulamal piszkitom a falad a verem hajt engem es a nepem a roma ver szamit mehetc ver vetere sugja egy hang hogy mongyam baszak bele skhinheadok a kurva szatokba Mond ISTENEM hogy mert kel igy lenie3% Roma gyerek koltozot egy gadzso kornyekre a gadzsik megis voltak szedulve erte aparaszt gyerekeknek ez nem is tetcet a ciganyra egybol keresztet vetetek es jotek utana a sertegetesek zaklatasok ejeli idobe menekult az aszony ket kis gyerekel a rendorsegre de hiaba minden ara kerem a jo istent hogy anyit agyon nektek amenyit a romak kapnak toletek mulatas testverem ne is almodj rola adiscoba a romak be nem dzsalozhatnak nagyon keves hejvan ahova a roma be mehet minden hol ocsem ki kozositenek erol vanit szo romak es feherek szurkald alikam hagy fojon a vere 3% Bomber dzseki habi feher aria bent a siten meg romanak valod magadde nez korul ocsem it mindenki sotet felugrik ket vediszno es dzsalozik feled kerdezed magad ba most mi tortenhet velem a legusztustalanab dolog amit el kepzelsz kocsog vagy skhinhead egy roma kurt troger mast jatszad a nagy menot a kosuth teren nemtehetek arol hogy a 8 ba szuletem a ciganynakit ocsem nincsen elete 90es evek hajdu had haz kozepe tuntetesek ocsem a romak elen a cigany gyerek iskolaba nem mehet a tanar le szurja skhinhead gyulesek a szelso job oldal a parlamentbe vigyaz cigany mert haza vag a paraszt nem erdekli oket hogy hany gyerek var haza....azoknak vagyunk a hangja akiknek ocsem nincsen hangja .....az elso eszak amerikai roma hip hop R.A.S.L.. na DON LUCHIANO BANGO(alulirot) nazak volnank mi tudom hogy a nyomodba nem johetunk csak eled

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ganxsta Zolee és a Kartel - Gyilkosság Rt. (Private Moon Records) cikk képei
Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee és a Kartel - Gyilkosság Rt. (Private Moon Records)Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee és a Kartel - Gyilkosság Rt. (Private Moon Records)