Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Elvis: 30 #1 Hits (RCA / BMG)

Elvis Presley - Elvis: 30 #1 Hits (RCA / BMG)

Elvis 30 #1 Hits albuma 17 országban, többek közt az Egyesül Államokban, Nagy Britanniában, Kanadában, Franciaországban, Ausztráliában és Brazíliában a megjelenés hetében (szept. 23) azonnal első helyen debütált!! Az RCA Records gondozásában megjelent legjobb Elvis dalok gyűjteménye az Egyesült Államokban a listák élén áll!

New York (2002. október 2.) – Mintegy 25 évvel a 20. század legfontosabb popzenei alakjának kikiáltott Elvis Presley halála után egy olyan album jelent meg, mely megjelenésének hetében a világ 17 országában azonnal a listák élére került, jelentette be B. J. az RCA Music Group elnöke. Ráadásul ez volt az első olyan Elvis gyűjtemény, amely rögtön a listák csúcsára érkezett! Az kezdetektől egyértelmű volt, hogy az ELVIS 30 #1 HITS albummal a kiadó egy olyan lemezt alkot, amely Elvis karrierjének No.1 single-jeit tartalmazza. A gyűjtemény, mely az Elvis Presley Enterprises Inc. teljes közreműködésével készült az év csúcspontja, hiszen újra felkeltette az emberek figyelmét. A korábban megjelent „A Little Less Conversation” remix eladott példányszám alapján az Egyesült Államokban még a megjelenés hetében az első helyre került és világszerte bombasikerként robbant a köztudatba. A dal bónusz dalként az albumra is felkerült.

Elvis Presley - Elvis: 30 #1 Hits (RCA / BMG)

Az ELVIS 30 #1 HITS album debütálása csupán az első mérföldkő Elvis lemezei kiadásának történetében. Elvis az első olyan művész, aki sikeresen ötvözött három műfajt is: a rock’n’roll-t, a country és a gospel zenét. A több mint egyórás anyag a legjobb dalokat tartalmazza, többek között a „Heartbreak Hotel”, a „Don’t be Cruel”, a „Hound dog”, az „In The Ghetto” szólal meg szinte mai hangzásban. Aki szerette a Királyt mos ismét átélheti no meg táncikolhat a legszuperebb nótákra, most 2002-ben!

Jónap Tamás

2002. 10. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 10. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 05. 11. 0:00
Elvis király! Rock n roll örökké élni fog, az ő szellemével!
Vendég 2003. 11. 25. 0:00
Jo napot Tamas! Szeretnem megszerezni a Love Me Tender magyar szoveget hol kaphatnam meg?Vagy eltudna kuldeni nekem? Email:zentai@optusnet.com.au Koszonettel Zentai Tamas
Vendég 2004. 10. 08. 0:00
minden idők legnagyobb előadója.imádom.tamás,ha bármiben sehíthetek keress meg.rubberneckin@freemail.hu
Vendég 2004. 10. 27. 14:10
Ha meglenne, talán tudnék hozzászólni...csak most keresek egy olyan oldalt, ahonnan letölthetem az összes számát...csá!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elvis: 30 #1 Hits (RCA / BMG) cikk képei
Elvis Presley - Elvis: 30 #1 Hits (RCA / BMG)Elvis Presley - Elvis: 30 #1 Hits (RCA / BMG)