Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Stone Sour (Roadrunner/Record Express)

Stone Sour - Stone Sour (Roadrunner/Record Express)

A Stone Sour egy project, mégpedig két Slipknotos tagé! Corey Taylor mellett, aki meglepő módon valódi énektémákkal lépett elő, még itt van James Root gitáros is. A Stone Sour kellően kemény, de ugyanakkor dallamosabb világot képvisel mint a Slipknot.

Egy project mindig az anyazenekar miatt háttérbe szorult elképzelések megvalósítására jön létre, és így volt ez most is. A Stone Sour-ral először a Spiderman filmzenén találkozhattunk, ahol a Bother című, önmagukhoz képest laza dallal debütáltak. A siker nem maradt el, kislemezen is napvilágot látott a Bother, majd jött az LP, ami már szerencsére jóval nyersebb képet mutat.
A lemezről jóformán kiírtották, azaz teljesen mellőzték a különféle effekteket, csak a hangszerekre koncentráltak. A zene emészthető, néha túlságosan az egyszerűség medrébe fullad a manapság oly szokásos fél hang fel, fél hang le témák miatt. A hangzásról egy ilyen hátterű produkció hallatán nem lehet panasz, és nincs is! A húzós, elmélyült témákat a Blue Study, és a már említett Bother oldja lazább hangvételével. Egy Corey Taylor monológgal zár ez a jó kis lemez. A borító felejthető, jellegtelenül gyenge, de hát a tartalom a fontosabb, és abban senkit nem érhet csalódás.

Gab

2002. 10. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 10. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 04. 30. 0:00
Nemrég vettem meg és nekem nagyon bejött!!!!! De azért a SLIPKNOT jobban tetszik!!!!
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
Tény is való,hogy jó zene,de el kell ismerni,hogy Coreynak SOKKAL jobb helye van a Slipknotban és az jobb zene is,mint a Sour (-szerintem.)De bárhol is van Corey,IMÁDOOOOOOOOMMMMMMM!!!!
Vendég 2004. 01. 12. 0:00
A Stone Sour nagyon király zene igaz azért hallgattam meg egyáltalán mert a Corey az énekes és a James Root a gitáros de ...ha ők valamibe belekezdenek abból csak jó sülhet ki...bár a SlipKnoT akkor is a LEGJOBB!!!
Vendég 2004. 01. 26. 0:00
az értékelés legyen 5 csillagos!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Stone Sour (Roadrunner/Record Express) cikk képei
Stone Sour - Stone Sour (Roadrunner/Record Express)