Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Theory Of A Deadman (Roadrunner/Record Express)

Theory Of A Deadman - Theory Of A Deadman (Roadrunner/Record Express)

Egy újabb banda, nagy reményekkel. De vajon kik ők? Tyler Connolly (ének/gitár), Dave Brenner (gitár), Dean Back (basszusgitár) és Tim Hart (dob) alkotja ezt a hardrock-os, emészthetően belassulós bandát.

Írhattam volna grunge-ot is, de ugye ez már nem divatos, pedig bizony ez nagyon hasonló. A lemez hallgatásakor a Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Soundgarden vonal ugrik be. Az előbb említett nevek vagy már nem, vagy csak light-osan működnek, a közönségnek viszont igénye van az efajta zenére. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a kiadás első hetében Kanadában bearanyozódott a korong, és az első kislemez, a Nothing Could Come Between Us pedig már ostromolja a rádiós rocklistákat.
Jó, jó, és még mindig jó a lemez. Nahát, sehol egy gyenge pont, pedig bemutatkozó album! Azért ez becsülendő, mégha nem is túl eredeti a zene, de jók a dalok, a dallamok, a hangszerelés, a hangzás. Az egyik legkiemelkedőbb track a Make Up Your Mind, csak tudnám honnan ilyen ismerős. A csapat hamarosan egy 6 hetes Amerika-turára indul a Saliva-val és az Audiovent-tel. Amerikában egyre több ilyesfajta bandának sikerül az áttörés, ami az egyszerű dalszerkezetű, klasszikus felállású rockbandák létjogosultságát igazolja.

Gab

2002. 10. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 10. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2006. 01. 04. 15:33
3 naon király szám van rajta amik a fahrehneitben is benne voltak azok etszenek : santam monica no way out no surprise:)
Vendég 2006. 04. 04. 14:05
Minkét lemez nagyon jó, de mit is írhatna egy kissé fanatikus toad rajongó?:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Theory Of A Deadman (Roadrunner/Record Express) cikk képei
Theory Of A Deadman - Theory Of A Deadman (Roadrunner/Record Express)