Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Faith Hill: Cry (Warner)

Faith Hill - Faith Hill: Cry (Warner)

A countrysztár Tim McGraw felesége, Faith Hill szinte minden sikert elért korábbi, „There You’ll Be” c. lemezével és a Pearl Harbor címadó dalával. Mostani „Cry” c. korongja talán még jobb mint a korábbi.

Kellemes és igényes pop illetve country stílus keveredik, méghozzá a lassúbb, líraibb fajtából. Kicsit ugyan meglepett, hogy az énekesnő a borítón teljesen Britney Spears-pózban van és a haja is hasonlóan lett beállítva, de gondolom ez a véletlen műve, ettől még nincs semmi probléma. Miért lenne? A majd egyórás album nagyon kellemes dalokat foglal magába. A „Free” c. dalban szinte érezzük a szabadság, nyugodtság hangulatát, a „Cry”-ban pedig együtt sírunk az énekesnővel, de a boldogságtól. Ajánlom első randevúra vagy szerelmes percekhez eme korongot, mert nagyon kiforrott és tökéletes dalok gondoskodnak a boldogságról és a kellemes érzésekről. A CD még tartalmaz egy 6 perces videót és az úgynevezett „Faith Hill TV-t”. 14 kellemes és nyugodt dal, szuper hangulat és egy csodálatos hang, ez mind elég ahhoz, hogy beszerezzük a „Cry” c. lemezt.

Jónap Tamás

2002. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2002. 10. 26. 0:00
Királyyyyyy az album!!!!!YEEEHAAAWW MCGRAWWW!!!!! :-))) Komolyra véve a szót,én ennél jobb albumot életemben nem vettem.Egy valami azé' kár:hogy nem annyira híres mint a többi "egyöntetű" énekesnő. ~~Timi
Vendég 2003. 03. 30. 0:00
A Grinch című film zenéje és szövege jól lenne, ha rajta lenne az oldalon.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Faith Hill: Cry (Warner) cikk képei
Faith Hill - Faith Hill: Cry (Warner)Faith Hill - Faith Hill: Cry (Warner)