Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Help: A szerelemért (Hungaroton)

Help - Help: A szerelemért (Hungaroton)

Úgy látszik mostanában a hazai csapatok, együttesek is tudnak maradandót alkotni, a kisebb slágerekről nem is beszélve. A népszerű Help kiadót váltott, kicsit pihent, elkészítette a „Nevess úgy, mint régen” c. maxit, majd a korongot.

A három srác a lemez címébe belecsempészte a szerelmet, ha pedig meghallgatjuk a korongot, rájövünk, hogy szinte az egész 45 perc a szerelemről szól. A „Tiéd a dal a szerelemért” címűben közreműködik Erdélyi Csilla is. Az „Égig érő fák” c. dalban pedig Szatmári Orsi. A kellemes, könnyen emészthető és slágergyanús dalokat Várszegi Ákos írta, a zenéi részeket Pap Krisztián hangszerelte. A korongon még van egy bonusz dal is, a „Nevess úgy, mint régen” c. szerzemény „funk er mix”-ét hallgathatjuk meg, melyet Spigiboy és Doki kevert újra. A Help folytatja a korábban megkezdett pop vonalat, a dalok most sokkal slágergyanúsabbak lettek, néha kell egy hosszabb pihenő, mert ilyenkor több és jobb új szerzemény születik. Akinek bejön a TNT és a Groovehouse, a Help-et se hagyja ki a sorból.

Jónap Tamás

2002. 10. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 10. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2002. 11. 20. 0:00
Szerintem az egyik legjobban sikerült lemezük lesz. Sikerül majd mindenkit meghódítaniuk A nevess úgy, mint régen című számmal.
Vendég 2003. 04. 15. 0:00
Nyálasak!
Vendég 2003. 04. 24. 0:00
Tetszik a lemez, jó, hogy Joe végre énekel, és nem csak az érzést adja az albumba és jó, hogy többször szólal meg a hangja, (ami egyszerűen elvarázsol) és nem csak egy kis "RAP" szöveget hallhatok!("Jó volt a lány, de nem maradok,lassan elindulok, mindig ilyen vagyok. Egy kicsit adok-kapok, aztán rohanok,mert ha maradok holnap mindent letagadok. Hosszú az út a városon át, jobb ha senki sem lát. Ezt az éjszakát ismerem, épp olyan mint a tegnapi volt, és még számtalan... :)
Vendég 2003. 04. 29. 0:00
Jo a leghelyesebb hapsi a világon

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Help: A szerelemért (Hungaroton) cikk képei
Help - Help: A szerelemért (Hungaroton)