Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Animal Cannibals: Mindent lehet – Stílusok keverve (Warner Music)

Animal Cannibals - Animal Cannibals: Mindent lehet – Stílusok keverve (Warner Music)

4 év hallgatás után újból kezünkbe vehetünk egy friss kannibál lemezt. Hallgatás? Az igazat megvallva számtalan sláger, klipp és koncert elkövetése fűződik a duó nevéhez, ha csak a „lemezmentes” elmúlt időszakot tekintjük. Nincs megállás, megint itt van AC, hogy felfalja zenehallgatásra szánt óráinkat.

A lemezen a közreműködök névsora láttán könnyen lehet, hogy tágra mered az AC hívek szeme: Terecskei Rita (Zanzibár), Völgyesi Gabriella (Unique), Ladánybene 27, Nyers, Warpigs, Roy és Ádám, és az Anima Sound System. Igen, a felhozatal a magyar zenei élet legjavát jelenti, ámbár ez a számok minőségén már nem érezhető.

Az ismertebb slágereket leszámítva (Hangyák a gatyában, Mindenki azt akarja, Soha többet együtt) a közreműködő zenekarokkal alkotott dalok inkább hibrid próbálkozások, mint korszakalkotó darabok. A Roy és Ádámmal közösen készített szám hűen tükrözi, az egész magyar ipari zenetermelést, igaz 3 szor már nem tudtam meghallgatni igénytelenségéből fakadóan.

Azoknál a számoknál, ahol nem működtek közre más zenészek, sokszor elhangzott életigazságokat, közhelyeket és korábbi sikeres ötletek újbóli felvonultatását hallhatjuk. Természetesen az anyag érettebb, kiforrottabb és igényesebb hangszerelés szempontjából, mint az előző darabok. A vérbeli AC hangulat ugyanaz maradt, humoros, könnyed szövegek és a két MC fergeteges szövegelése garancia a sikerre.

Simon Péter

2002. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2002. 11. 06. 0:00
Animal cannibals the king
Vendég 2002. 11. 12. 0:00
hajrá!!!!! csak így tovább fiuk!biztos ismertek mert levelezek veletek.További sok sikert kivánok nektek!!!!!!!!!!! by:Virág Gergely alias:sheep
Vendég 2002. 11. 16. 0:00
Királyak vagytok!!!!!!!!!!!!
Vendég 2002. 12. 19. 0:00
i think that your music is very unique and interesting though i am not familiar with it my friend is Szabina and my name is Jennifer ! Me and my friend love rap music , my friend is Hungarian and i am English a little from my friend: cha chumi !

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Animal Cannibals: Mindent lehet – Stílusok keverve (Warner Music) cikk képei
Animal Cannibals - Animal Cannibals: Mindent lehet – Stílusok keverve (Warner Music)