Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Holly Valance: Footprints (London Records / Warner)

Holly Valance - Holly Valance: Footprints (London Records / Warner)

Holly Valance szerencse csillaga felragyogott, hiszen „Kiss Kiss” című dala egyeduralkodóként tündökölt a listák élén. A dal izgalmas, kihívó és fülbemászó refrénje percek alatt meghódít mindenkit. .

Mind a sajtó folyamatos figyelme, mind pedig az, hogy a dalhoz készült videóklip szinte folyamatosan látható volt, a „Kiss Kiss” az év egyik legnagyobb slágere lett. Holly nevét pedig mindenki megismerte. Most itt a folytatás, mellyel Holly megismételheti sikerét: a kihívó „Down Boy”. Az új dal, melyet Rob Davis írt és melynek Nellee Hooper volt a producere hű maradt a „Kiss Kiss” érzéki stílusához, de Hooper legendás tehetségével remek drum & bass elemekkel támogatja meg Holly érzéki hangját. Nem is rossz kezdés ez Hollynak, akit milliók a Neighbours című ausztrál sorozatból ismernek, mint Felicity „Flick” Scully-t. Holly okos, vicces és a koránál jóval érettebb, tökéletesen más, mit a nagyképű Felicity Scully. Holly abban sem hasonlít az általa alakított lányhoz, hogy ő maga már 16 évesen elköltözött otthonról. A „Kiss Kiss” egy török slágert élesztett újjá. Energikusabb lett, és kapott egy leheletnyi r n’ b színezetet is, Holly legnagyobb örömére. Ez a különleges keverék teszi a dalt annyira izgalmassá. A Jól ismert „Kiss Kiss” – en kívül hallhatjuk a „Down Boy” – t, a hipnotikus „Cocktails And Parties” – t és az izgató r&b dalt, a „Naughty Girl” – t. A „Kiss Kiss”-hez készült rendkívül látványos videóban Holly egy nagyon szexis szerepet kapott. Filmsztárokat megszégyenítő külsejét a férfi magazinok és a pletykalapok sem hagyhatták szó nélkül. Az, hogy 12 éves kora óta folyton reflektorfényben van, nem változtatott semmi Holly könnyed, kiegyensúlyozott személyiségén. Tizenöt évesen majdnem visszautasította a szerepet, a Neighbours-ben, amit a próbafelvételek után ajánlottak neki. Az énekesnő albumával és kellemes dalaival sikert-sikerre halmoz és nem okoz majd neki gondot, hogy mindenki róla beszél a zenei világban.

Jónap Tamás

2002. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 03. 23. 0:00
Nekem megvan ez az album és ÁLATIRA tetszet.Totálisan beleszerettem a hangjába. Hiába mondják, szerintem igenis van tehetsége az énekléshez is.A WHOOP című dal ÁLLATI JÓ!!!!!!! Vagy százezerszer végighallgattam. Aki meg azt mondja " Tarkan sokkal sexisebb..." annak azt mondanám, hogy az AtomicKitten-nek is van vagy 10 feldolgozott száma, még a tökéletes JLo-nak is. Üdv Alexandra
Vendég 2004. 03. 23. 0:00
Ja elfelejtettem leírni, hogy a CONNECT is BAROMI JÓ. Érdemes meghalgatni, és garantálom,hogy csodálatos élményben lesz részed.Lesem fogod tudni venni a fülhallgatót a füledről... Üdv Alexandra

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Holly Valance: Footprints (London Records / Warner) cikk képei
Holly Valance - Holly Valance: Footprints (London Records / Warner)Holly Valance - Holly Valance: Footprints (London Records / Warner)