Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Gyémánt Valentin: Ha dobban a szív (Tom Tom Records)

Gyémánt Valentin - Gyémánt Valentin: Ha dobban a szív (Tom Tom Records)

Örömmel értesítjük a romantikus popzene rajongóit, hogy újabb csillag tűnt fel a műfaj hazai előadóinak sorában. A húszas éveinek elején járó, szőke, kékszemű, fiatalember nem más, mint Gyémánt Valentin, akinek nemrég látott napvilágot bemutatkozó albuma.

Ahol ő megjelenik, ott biztosan hangosabban dobbannak a szívek, hiszen nincs olyan, a romantikus melódiákra és gyengéd érzelmekre fogékony hallgató – főleg a hölgyek között -, aki közömbös tudna maradni a kivételesen kellemes megjelenésű, és még sokkal kellemesebb hangú gitáros-énekes hallgatása közben. Az általa új köntösbe öltöztetett dalokról nem is beszélve! Csak néhány cím Valentin lemezéről: „Mama Maria”, „Majdnem szerelem volt”, „Karolina”, „Térden állva jövök hozzád”, „Summer Holiday”.
Annak ellenére, hogy a művész szerepelt már néhány alkalommal különböző tévéműsorokban, aki csak a dalait ismeri, de nem látta még, el sem hiszi, hogy egy ilyen ifjú énekes, hogy rendelkezhet ennyire bársonyosan simogató orgánummal. A hangjával nincs tehát semmi baj, sokkal inkább az a probléma, hogy ezeket a dalokat már nagyon sikerre vitték, és szinte minden babért learattak. Valentinnak saját, egyedi dalokkal kéne előrukkolnia, mert nagyon hamar el fogják feledni, hiszen minden csoda három napig tart, és ezt senki sem szeretné, gondolom főleg az énekes nem.

Jónap Tamás

2002. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2005. 01. 19. 20:12
Valami értelmesebb nevet is kitalálhatott volna, bár a Szuperbuliba ez is jó :)))
Vendég 2007. 08. 09. 12:46
Szerintem nagyon jó lett a lemez.És várom már az új lemezet.Addig is további jó munkát és sok sikeres fellépést.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gyémánt Valentin: Ha dobban a szív (Tom Tom Records) cikk képei
Gyémánt Valentin - Gyémánt Valentin: Ha dobban a szív (Tom Tom Records)Gyémánt Valentin - Gyémánt Valentin: Ha dobban a szív (Tom Tom Records)