Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

A-Teens: New Arrival (Stockholm Records / Universal)

A*Teens - A-Teens: New Arrival (Stockholm Records / Universal)

A négy tini megfogadta, hogy nem csak Abba feldolgozásokat fognak gyártani, hanem saját dalokat is a mai kor ízlésének megfelelően. Sokan egylemezes együttesnek gondolták, akik hamar eltűnnek majd.

Ezek szerint mégsem így történt, ennek bizonyítéka a „New Arrival” c. korong, amelyen javarészt saját szerzemények találhatók. Egyértelmű, hogy a tini korosztálynak szólnak a dalok, egyrészt mert rövidek, másrészt pedig könnyen befogadhatóak és vidámak, valamint egyszerűek. Mostanában a „Floorfiller” c. dal klipjét nyomatják a különböző csatornák, de már elkészült a „Perfect Match” klipje is. A 14 dal önmagáért beszél, de a szemfülesek észreveszik, hogy bizony van itt is egy-két feldolgozás. A „Shame, Shame, Shame” c. dal kellemes, mai modern stílusú, a „School’s Out”-hoz a régi rockert, Alice Coopert hívták segítségül, az eredeti jobb volt, de ez magánvélemény. Itt van még a „One Night In Bangkok” c. Boney M. dal, amely határozottan jó, akárcsak az Elvis-féle „Can’t Help Falling In Love”. Mindezek mellett a saját dalok is megállják a helyüket. Az A-Teens új korongja közepes, de nem rossz, egyszerű, de élvezhető. Akiknek szól, tudják miről beszélek. Hiszen nekik készült!

Jónap Tamás

2003. 03. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 03. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 03. 14. 0:00
Én személy szerint nagyon szeretem az A*Teens-t és igazad van, a lemez nagyon szuper!!! Gaby ;-) Pussz
Vendég 2003. 03. 27. 0:00
Én imádom őket! Marha jók és tök király a zenéjük! Amikor előszőr hallottam őket a tv elé tapadtam és azt gondoltam: -Fúú!De királyak!Kell a kazijuk! És íme hamarosan megkapm őket!! Imádom az A*Tennst! Csá!Petra királylány!(-:
Marci 2003. 04. 08. 0:00
UPSIDE DOWN A LEGJOBB!
Vendég 2003. 04. 15. 0:00
Állat a zenéjük! Egyszerűen királyak!!! A*teens FOREVER!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A-Teens: New Arrival (Stockholm Records / Universal) cikk képei
A*Teens - A-Teens: New Arrival (Stockholm Records / Universal)A*Teens - A-Teens: New Arrival (Stockholm Records / Universal)