Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Hybrid – Counting (Warner)

Hybrid - Hybrid – Counting (Warner)

A Hybrid zenekar tavaly tavasszal nyerte meg a Warner Nu-Metal tehetségkutató versenyét, és az őszi felvételek és stúdióba vonulás után végre mindenki kezébe veheti a verseny egyben gyümölcsét és az első helyezésért járó nyereményét, a Counting maxi cd-t.

A Counting a formáció amúgy rendkívül magas szintű repertoárjának kiemelkedő darabja, első kislemezhez szerintem remek választás volt ez a dal. Dallamos, energikus, igazi énekhanggal és hörgéssel egybekötve, változatos gitártémák és hibátlan ritmusszekció jellemzi. A gyors tempóváltások, a fokozatosan kibontakozó zenei témák teszik még nyomatékosabbá a szám módfelett igényes és siker várományos kidolgozottságát.

A maxin helyet kapott a Fade Away című dal, illetve és főcímdal remix verziója. A műfaj rajongóinak kötelező darab, ahhoz, hogy gyűjteményünk része legyen, mindössze 900 HUF-t kell kipengetnünk bármelyik Hybrid koncerten. Egyetlen problémám a lemezzel, hogy túl sokat kellet rá várni. De megérte!

Május 2. Trafó - Hybrid, Subscribe

Simon Péter

2003. 04. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 04. 25. 0:00
Tudtommal már van egy Hybrid nevű zenekar, amely inkább elektronikus alapú zenéket prezentált (Wide Angle album pl). Nagy csalódás, hogy létezhet két ugyanolyan nevű csapat a világon, ráadásul két teljesen más stílusban...
Vendég 2009. 07. 05. 15:09
nekem az hogy kéne.de kib*szottul...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hybrid – Counting (Warner) cikk képei
Hybrid - Hybrid – Counting (Warner)