Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Linkin Park: Meteora (Warner Music)

Linkin Park - Linkin Park: Meteora (Warner Music)

Itt a harmadik lemez, azaz a második, ha a mix albumot nem számítjuk. Az első, Hybrid Theory lemez különleges erők együttes hatásának köszönhetően 14 millió példányban kelt el, ami hihetetlen szám a mai időkben, és az egyetlen külföldi lemez volt 2001-ben, amely itthon elérte az aranylemez határt.

Ilyen előélettel a sikert borítékolhatjuk, amihez jócskán hozzájárul a profi körítés-gépezet is, ami a lemezt kíséri. DVD melléklet spéci jelenetekkel, limitált szériában, de még a szimpla CD is multimédiás, video klippel, werk filmmel, és egyéb különlegességekkel, papír tokban, könyv vastagságú igényes booklettel. A sok gyönyörűségben szinte alig találni meg a zenét, ami persze túlzás, de a lemez össz-vissz 36 és fél perce nem mondható épp hosszúnak. 13 track, két-három perces darabokkal, de nem is kell több, sem hosszabb. Az első single, a Somewhere I Belong még csak nem is sorolható a legnagyobb dalok közé. A Don't Stay, Hit The Floor, Easier To Run, Faint, From The Inside dalok simán vetekednek vele. Gyorsan lepörög a fél órányi nu-metal orgia, és rögtön fel is tehetjük újra, miközben böngészhetjük a CD-ROM részt, vagy a szövegkönyvet. Az tradicionálisabb metal rajongók nem számíthatnak kielégítő keménységre, de egy nu-metal kategóriától ezt nem is várjuk el. A CD rengeteg pluszt tartalmaz, ami még a legaktívabb töltögetőket is meggyőzheti arról, hogy érdemes ezt a lemezt eredetiben beszerezni! Irány a lemezbolt, ne lopjuk meg a zenészeket!
Kategóriájában ötös és ütős anyag!

Gab

2003. 04. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 04. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 04. 09. 0:00
nagyon komoly, bejön:))
Vendég 2003. 04. 09. 0:00
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lilla
Vendég 2003. 04. 11. 0:00
Biztos tök jó, csak nekem nem tetszik! Kinga
Vendég 2003. 04. 12. 0:00
Egy igazi metal-csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Linkin Park: Meteora (Warner Music) cikk képei
Linkin Park - Linkin Park: Meteora (Warner Music)Linkin Park - Linkin Park: Meteora (Warner Music)