Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

The Alternativ Album – Válogatás (EMI)

Válogatás - The Alternativ Album – Válogatás (EMI)

A mostanában oly népszerű alternatív rock ismertebb és kevésbé ismertebb angolszász képviselőit felvonultató albumot tartunk a kezünkben. Ne keressünk gyors, energikus dalokat, mert egy-két kivételtől eltekintve lassabb tempóval fűszerezett, elvont témákat boncolgató, igazi hangulatlemezzel találjuk magunkat szembe.

A borítón szereplő zenekar nevek magukért beszélnek: Coldplay, Supergrass, Placebo, Radiohead, The Verve. Csupa-csupa ma méltán népszerű zenekar, akik valamit letettek az asztalra a műfaj népszerűsítése érdekében. Viszont ez egy sikeres és jól eltalált lemezhez kevés lenne: az albumon további számos ígéretes formáció számaival kerülhetünk közelebbi barátságba.

Ha egy kis lazulásra, gondolkodásra, elmélkedésre, régi történetek felidézésre vágyunk, üljünk össze barátainkkal, helyezzük be a lemezt és elképesztő háttér atmoszféra fog szétáradni a helységben. Remélem sokaknak fog kellemes perceket okozni ez a válogatás.

Simon Péter

2003. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 08. 01. 0:00
Még nem hallottam, de érdekel. Meg lehet vhol online hallgatni? Ha tudsz ilyenről, írd meg, kérlek! Alfabéta (alfabeta@index.hu)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

The Alternativ Album – Válogatás (EMI) cikk képei
Válogatás - The Alternativ Album – Válogatás (EMI)