Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Last one out (Tom Tom Records)

Jamie és Robi - Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Last one out (Tom Tom Records)

Napjaink legsikeresebb szerzőpárosa ismét beizzította rajongótáborát. Még fel sem került a falra az „It’s your life” maxiért kapott aranylemez, máris stúdióba vonultak, hogy elkészítsék legújabb nagylemezüket, „Last one out” címmel. Jamie és Robi, valamint a zenekar, fantasztikus anyaggal állt elő.

Egy év elteltével elmondhatjuk, hogy a szerzőpáros felülmúlta a várakozásokat és olyan dalokat alkotott, melyek mind hangzásában, mind hangszerelésében tökéletesre sikeredtek. Megmaradtak az előző albumon használt vonalak, stílusok és jegyek, azonban a „Last one out” rockosabb hangzású. Több, mint egy év telt el az első lemez megjelenése óta. Ez idő alatt a zenekar bejárta az országot és rengeteg koncertet adott. Az itt szerzett további tapasztalatok és élmények tették lehetővé, hogy az album még érettebb legyen. A siker garantált, hiszen olyan slágerek szerepelnek az albumon, mint a „One way to heaven”, a „Nice try”, valamint a „Prime Time.” A címadó dal (Last one out...Please close the door) sem hagyja nyugodni a női szíveket. Az érzelmekkel teli dal, minden bizonnyal a rajongó hölgyek kedvence lesz.
Koncertjeik az elmúlt év alatt is teltházasak voltak, bárhol is jártak az országban. Biztosak lehetünk abban, hogy a 2003-as évben is óriási lesz a siker és a fiúk a slágerlisták élét fogják ostromolni. Kis hazánkban ritka az ilyen eredeti és tehetséges anyag, mint a mostani illetve az előző korong.

Jónap Tamás

2003. 05. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 05. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 05. 24. 0:00
Imádom a csapatot.Ildi
Vendég 2003. 05. 30. 0:00
en is zenelek es elkel hogy ismerjem iszontatosan eszmeletlen
Vendég 2003. 07. 03. 0:00
Ők a LEGKIRÁLYABBAK!!!!!!!Beus
Vendég 2003. 12. 03. 0:00
Úgy gondolom itt volt az ideje, hogy a hazai piacon ez a zene helyet kapjon.Nagy nyugalmat árasztanak a dalok.Egyszóval remek!!!Gratulálok a zenéhez, és a dalokhoz. Üdv Mónika

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Last one out (Tom Tom Records) cikk képei
Jamie és Robi - Jamie Winchester - Hrutka Róbert: Last one out (Tom Tom Records)