Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Thank U …Too – A Tribute To Depeche Mode (Private Moon Records)

A Depeche Mode tiszteletére korábban már jelent meg „tribute” a fentebb említett kiadó gondázásban, de nem aratott osztatlan sikert, mivel kevésbé ismert dalokat válogattak arra a bizonyos korongra. Ez a tendencia most változni látszik, így számos ismert darab került fel a Deepche előtti tisztelgést célnak kitűző 2. albumra.

A magyar zenekarok által hangszerelt, átszerkesztett dalok között találjuk a Here Is The House-t (Ákos), a Question Of Time-t (Spigiboy), a Personal Jesus-t (Hooligans), a Black Celebration-t (The Casio Samples) és az I Feel Loved-ot (Sexepil). A honi formációk kiemelkedő problémája és hiányossága a ködös angoltudás, jobban mondva maga a kiejtés hat sokszor kissé komikusan.

A számok természetesen elmaradnak az eredeti darabok mellett, de fanatikusoknak, különlegességekre éhezőknek kielégítő lehet. Szerintem ezt a pár ezer forintot inkább a közelgő Martin L. Gore koncertre érdemes tartogatni. Ha már Depeche.

Simon Péter

2003. 05. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 05. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 05. 25. 0:00
Mikor lesz Martin Gore koncert? Gabi
Vendég 2003. 05. 26. 0:00
Szerintem rendkívül gyenge a lemez! Csak azért veszik meg, mert Depeche! Nemcsak Graham koncert lesz mostanában? Lesz Gore is?
Vendég 2003. 05. 28. 0:00
A thank u tribute albumok nagyon rosszak, letörném a kezem, ha pénzt mernék rá kiadni! Dave albumát már nagyon várjuk, -a koncertről nem is beszélve- a dm oldalon bele lehet hallgatni egy két számba és nagyon tetszik! Guest! Nem Graham, hanem Gahan
Vendég 2003. 06. 11. 0:00
Kedves Simon Peter! Nem Depeche, hanem Depeche Mode vagy roszabb esetben Mode...Nem lesz Martin L. Gore koncert, hanem bizony Dave Gahan koncert lesz. Ismetlem Gahan, nem Graham! Na es az ismertetlen es ismert szamok kozotti kulonbseg csakm olyanoknak jelent valamit akik nem ismerik a szoban forgo zenekart...aki ismeri annak nehezen lehet "kevesbe" ismert Mode szamot mutatni...az album: magyaros. :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Thank U …Too – A Tribute To Depeche Mode (Private Moon Records) cikk képei