Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

ATB: Addicted To Music (Kontor / Record Express)

ATB - ATB: Addicted To Music (Kontor / Record Express)

Meleg, mély, érzelmes és melankolikus - ezek általában nem azok a jelzők, amellyel egy trance, house vagy techno kiadványt jellemezni szoktunk. André Tanneberger viszont ATB nevű projektjével mégis megmutatta, hogy mégis stimmelhet: trance, amelyre jól lehet álmodozni, de egyszerre szól a szívhez és az észhez.

Summer

A csaknem 72 perces „Addicted To Music” c. új lemezről röviden tömören csak pozitívumok mondhatók el. Természetesen a korábbi lemezekről is ezt mondtuk, de a mostani tényleg jó. Ahogy említettem stílusok keverednek, sőt a lemez vége felé egy-két instrumentális dalt is élvezhetünk. A vokálok jók, a dalok profik, az előadás remek. A 13 felvétel közül mindet ajánlom, buli előtt, közben vagy után. És miért mondom mindezt? Mert van pörgős, lassú és úgynevezett „levezető” dal is a korongon. Aki pedig otthon akarja hallgatni, annak is tökéletes. ATB zenéje és maga az egész lemez olyan, mintha a nagyon távoli jövőben szólna, hogy közelebb érezzük hozzá magunkat, meg kell ismerni a dalokat. Csak így tovább André!

Jónap Tamás

2003. 05. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 05. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 05. 24. 0:00
Szabó Gábor Vagyok Bár az igazat megvalva büszkélkedhetek az összes idáig megjelent ATB maxi-kkal és albumokkal(tehát ATB fanatikusnak nevezhet bárki joggal..),ez a cd lett az idáig legjobban összehangolt,legösszeegyeztethetőbb lemez. Tényleg mindenki megtalálhatja benne örömét,bánatát,érzés világát,hisz ez a zene érzéseket hordoz.Jómagam hasonló zenét írok,az aktuális érzés világomat örökítem meg 1-1 dalomban.Nemcsoda hát,hogy André Tanneberger a Példaképem...
Vendég 2003. 05. 29. 0:00
Sziasztok, Máté vagyok a Nu Daysből Mint eddig mindenki, én is csak pozitívumot tudok elmondani nemcsak erről az albumról, hanem az öszes többiről. andré zenéjében van valami olyan megfoghatatlan, érzés, amitől úgy érzd magad, mint ha az egész világ a tied lenne. Ez a zene igazi érték!
Vendég 2003. 06. 19. 0:00
iMADOM A SZAMAIT FOLEG AZ i DON'T WANA STOP
Vendég 2003. 06. 20. 0:00
Nagyon szeretem ATB-t, érzelmes és király számokat játszik!!!4 Sok sikert neki!! ÜDV NEKTEK:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

ATB: Addicted To Music (Kontor / Record Express) cikk képei
ATB - ATB: Addicted To Music (Kontor / Record Express)ATB - ATB: Addicted To Music (Kontor / Record Express)