Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Tankcsapda: Szextárgy - maxi (Sony Music)

Tankcsapda - Tankcsapda: Szextárgy - maxi (Sony Music)

A lemez tartalma gyorsvágtában 3 új dal plusz 1 régi, koncert változatban, valamint a CD verzión képernyővédő, egykamerás koncertfelvétel részlete, és egy trailer a hamarosan megjelenő koncertvideóból.

Lukács szerint (és szerintem is) a lemez már inkább az EP fogalmába esik, de maradjunk a hivatalos formánál. Szóval a maxi egy kisebb ízelítő, hogy körülbelül milyennek képzelhetjük a szeptemberben megjelenő új lemezt, valamint egy hiánypótlás is a rajongóknak, hogy ne kelljen oly sokat várni új dalokra. A lemez nyers hangzása inkább a régi időket idézi, ami ízlés szerint lehet akár jó hír is, de azért produkált a Tankcsapda már jobb hangzást is. Persze ez 'csak' egy maxi, majd meglátjuk a nagylemezt. A Senki nem menekül egy szokatlanul vad téma, ami visszavágó az őket támadóknak, és egyben koncertfelvétel is, ami ilyen formában biztos nem lesz rajta a stúdió lemezen. Az utca túloldalán egy tipikus Tankcsapda téma, ami szintén csak ezen a maxi-n hallható. A címadó Szextárgyhoz klip is készült, tekinthetjük ezt felvezető nótának is az új anyaghoz, a Lopott könyvek live verziója meg szerintem nem szorul bemutatásra. A CD multimédiás része egy közepes próbálkozás, de azért figyelemre méltó hogy egyáltalán van. Nem ártana egyre nagyobb hangsúlyt fektetni a körítésnek is egy CD esetében, hiszen a mai hamisítós, letöltős világban, ez igazán csalogató érv lehet egy eredeti CD megvásárlásánál. A Szextárgy ilyen szempontból (is) jól vizsgázott. A következő vizsga: szeptember 1-én.

Gab

2003. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 05. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 06. 10. 0:00
Kurva jó DE RÖVID!
Vendég 2003. 06. 12. 0:00
Hányok tőlük!!Zsíros hajúak, tiszta zombik!!És a mostani számuk,Tiszta égőek!!Fúj
Vendég 2003. 06. 28. 0:00
Jó a zenéjük csak az énekesnek hangja nincs:-(
Vendég 2003. 07. 01. 0:00
Király!!! Imádom őket. Azt éneklik el, ami a világ, és aki nem szereti a zenéjüket, az nem akarja elfogadni és nem akar foglalkozni a mai világgal. Csak azt nem értem, hogy aki utálja őket az egyáltalán miért kattint rá az együttes nevére?! Na, mindegy! KIT ÉRDEKEL? ...hogy...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tankcsapda: Szextárgy - maxi (Sony Music) cikk képei
Tankcsapda - Tankcsapda: Szextárgy - maxi (Sony Music)