Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

DJ Sammy: Heaven (Clubsolutions)

DJ Sammy - DJ Sammy: Heaven (Clubsolutions)

DJ Sammy kétségtelenül az egyik legismertebb spanyol DJ és producer. Party-királyunk 1969-ben született Mallorcán, és 1984-ben kezdte DJ karrierjét különböző klubokban, mint az Alexandrea’s és a Bananas & Zorba’s. „Heaven” c. korongja igazi dance koktél különböző stílusban és slágerekkel előadva.

Sammy 1991-ben megismerkedett a holland énekes-táncossal Marie Jose van der Kolk-kal, és DJ Sammy feat. Carisma néven a Zorba’s Klubban léptek fel együtt először a Playa de Palmán. Egy évvel később Sammy lett a legendás Joy Palace Club rezidens DJ-je Arenal-ban, és Carismával az oldalán a legkeményebb partykat prezentálták a szigeten. Ma már 15 éves DJ karriert tudhat maga mögött, amely során Európa legnépszerűbb klubjaiban fordult meg, valamint elismert producerként komoly sikereket ért el a pop és dance kategóriákban. Megalapította a Gamba Music Company-t azon belül, pedig a saját dance label-jét, a Super M…. Records-t. 1995 novemberében jelent meg az első DJ Sammy feat. Carisma single, Life Is Just A Game címmel, és rögtön a spanyol rádiós lista élén landolt. Németországban annyira ismertté vált a duó, hogy folyamatosan meghívásokkal bombázták őket, mire megjelent a második single „You Are My Angel” címen. Az Európa szerte növekvő rajongótábornak köszönhetően a harmadik kislemezük, a Prince of Love már a német eladási lista 24. helyén végzett, és kezdetét vette egy szerteágazó sikertörténet. 1998-ban jelent meg az első albumuk, Life Is Just A Game, amelyet a korábbi kislemezekhez hasonlóan DJ Sammy és a BASS BUMPERS Music (Henning Reith, C.J. Stone, Akira Yamamoto és Caba Kroll) jegyzett producerként. A nagy európai áttörés azonban csak ezután következett. Sammy megalkotta a LOONA pop projektet régi énekesnőjével, Marie Josével, és ezzel felkerült a pont a siker i betűjére. Az első LOONA kislemezt Sammy Henning Reith producer közreműködésével rögzített, és egyből első lett a német, az osztrák és a svájci slágerlistákon. A Hijo de la luna és a Mamboleo, hogy csak két további sikert említsünk, több mint 5 millió példányban kelt el A dance és pop zene mellett DJ Sammy újra és újra visszatér a progressive house és techno-s gyökereihez. A „Heaven” c. korong a lehető legjobbkor jelent meg, mert a nagy nyári pörgésben igen kelendő lesz, főleg az ismert kislemezek miatt: „Heaven” és a Don Henley-feldolgozás „The Boys of Summer” miatt is. Instrumentális és kellemes dance dalok találhatók az albumon megfelelve a mai kor dance ízlésének. Klubokban vagy akár otthon tuti befutó lesz. A 13 felvétel ez esetben babonamentes. Lemezjátszóba vele!

Jónap Tamás

2003. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 08. 09. 0:00
KIRÁÁÁÁÁÁÁLY
Vendég 2003. 08. 30. 0:00
Ehhe, ma már fikáztam Sugarloafot, kritikusan, de szerettem a Metallicát, és most itt be kell vallanom: SZERETEM EZT A SZÁMOT!
Vendég 2003. 09. 05. 0:00
Eddigi legjobb amit hallotam
Vendég 2003. 09. 16. 0:00
tök király

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

DJ Sammy: Heaven (Clubsolutions) cikk képei
DJ Sammy - DJ Sammy: Heaven (Clubsolutions)