Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Back II Black: Zene nélkül mit érek én? (Warner)

Back 2 Black - Back II Black: Zene nélkül mit érek én? (Warner)

Június végén jelent meg a Back II Black Zenekar 3. albumának, az Örökké akarok élni albumnak a felújított változata Zene nélkül mit érek én? címmel.

Nem szokatlan a zeneiparban, hogy egy forgalomban lévő albumra új dal, vagy indokolt esetben új dalok kerülnek fel. Az "Örökké akarok élni" c. album sikerdalai tovább bővültek, hiszen a "Szentiván napja" filmbetétdal sikerén felbuzdulva – amely egyébként elnyerte az év filmbetétdala ("Zene nélkül mit érek én?” Máté Péter-S.Nagy István szerzemény feldolgozása) "Voxcar" díját – elkerülhetetlen volt a változtatás. Emellett több kereskedelmi forgalomba nem került remixet tartalmaz a lemez, amit eddig csak a nagyobb rádióállomások szerezhettek meg, így pl. a Miért nem hiszed el? dal rádió verziója. Újdonság még a lemezen az "Ég a gyertya" c. dal – amely Chico munkáját és tehetségét igazolja –, így az albumon 17 felvétel hallható. A borítót is újratervezték, hogy még különlegesebb formában kerülhessen a rajongókhoz, vagy azokhoz, akik a kellemes popzenét szeretik.

Jónap Tamás

2003. 07. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 07. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 07. 10. 0:00
Hát nem tom nekem az előző lemez jobban tetszett .
Vendég 2003. 07. 17. 0:00
Én még sajna nem tudtam megvenni ezt a lemezt, de nekem eddig mindegyik lemezük tetszett! :) Szerintem szuperek a srácok!!
Vendég 2003. 07. 18. 0:00
Az új lemezt még nem hallottam, de végre hallhattam és láthattam őket élőben a Budaörsi repülőnapon. A zene szenzációs és mindez élőben... Nagyon nagyon jók!!!!
Vendég 2003. 07. 21. 0:00
En csak annyit tudok irni,hogy a tobbi hozza hasonlokhoz nem is rossz!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Back II Black: Zene nélkül mit érek én? (Warner) cikk képei
Back 2 Black - Back II Black: Zene nélkül mit érek én? (Warner)Back 2 Black - Back II Black: Zene nélkül mit érek én? (Warner)