Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

HIM: Love Metal (BMG)

HIM - HIM: Love Metal (BMG)

A cím kapcsán kicsit aggódtam, mi sül majd ki az új HIM lemezből, de szerencsére pozitív csalódás ért. Nem mentek el jobban a popularitás irányába, amit sikereik megkívánhattak volna tőlük. Ehelyett kaptunk egy rockban gazdag, dallamos, szerelmes metal korongot.

A Love Metal, mint stílus definiáló fogalom, tökéletesen illik a HIM zenéjéhez. A sötét zenék világát, a HIM a könnyebben emészthető irányból közelíti meg. Lírikus dallamok, akusztikus betétekkel, de sokszor konkrétan megfogalmazott, karcos gitárok szövik át a dalokat. A hangzás erőteljes, tökéletes, a gitárok mélyről kényesztetik a hallójáratokat. Ha hasonlítani kéne valamelyik lemezükhöz a Love Metal-t, akkor a Razorblade Romance név ugrana be. Itt is találunk abszolút slágert, és mélyebb, összetettebb hangszerelésű dalokat is, de a refrének fogóssága szinte mindenhol 100%-osan működik! Szükség van az ilyen rock lemezekre, hiszen ezeken keresztül, azok számára is megismerhető ez az érzésekkel teli világ, a rockzene nyújtotta sokszínűség, akiket a mai (zenei) túl-digitalizáltság rabul ejtett. A lemez borítója rendkívül igényes, technikai kivitelénél egy újfajta megoldást alkalmaztak, ahol a matt papírt, fényes, dekoratív részekkel fóliázták le, így egészen különleges hatást érve el, a már nyomtatott grafikákon túl. Aki nem érti a megfogalmazást, az vegye kezébe a borítót és megérti. További érdekesség, hogy a CD verzió tartalmazza a The Funeral Of Hearts klipjét is, a teljesség kedvéért.

Gab

2003. 07. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 07. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 07. 24. 0:00
NAGYON KRÁLY A LEMEZ!!!
Vendég 2003. 07. 28. 0:00
nekem ugyan MÉG nincs meg,de a Funeral of hearts nagyon-nagyon tetszik!!!!
Vendég 2003. 07. 29. 0:00
Mindíg jó érzéssel tölt el, hogy még léteznek IGÉNYES rockzenét játszó fiatal csapatok! Tud valaki arról, hogy esetleg jönnek-e ősszel Magyarországra?(ugyanis itt-ott kósza hírek terjengenek erről, de semmi biztosat nem tudok)
Vendég 2003. 07. 29. 0:00
nekem megvan szerintem nagyon jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

HIM: Love Metal (BMG) cikk képei
HIM - HIM: Love Metal (BMG)