Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Való Világ 2 – Válogatás (Tom Tom Records)

Válogatás - Való Világ 2 – Válogatás (Tom Tom Records)

Mára mindenki számára ismerős a szlogen: "Itt a lét a tét!". Senkinek nem kell bemutatni Majkát, Ágit, Lacit, Anikót, Sziszit és a többieket. A Való Világ nyáron is folytatódik. Az óriási sikerrel futott valóságshow címadó dala és a lakók kedvencei most már egy albumon hallhatóak.

19 dal, olyan sztárokkal, mint Orsi, Majka, Ági, Oki & Omen, Pongó, Jamie Winchester-Hrutka Róbert, Desperado, Kimnowak, Neo Tones, Egyszercsak, Bon Bon, LGT, Hungária, valamint Ákos. Utóbbi igazi különlegességgel lepte meg a hallgatókat: „Ilyenek voltunk” c. dalát erre az alkalomra keverte újra, melyet a rajongók az Andante turné során hallhattak és jelenleg csak a Való Világ 2 albumon, szerepel. Nem maradnak zene nélkül az énekelni vágyók sem, hiszen a címadó dal („Itt a lét a tét”) karaoke verziója is megtalálható a lemezen, ami színesítheti a házibulik hangulatát. A 70 percnyi anyag igazi pozitívuma a „normál” előadók, együttesek, sajna a nyugaton már jó bevált siker elmaradt. Pongó magánszáma a legjobb jóindulattal is silánynak nevezhető. Csak rajongóknak! (Ha a villalakók egyáltalán sztároknak nevezhetők!?).

Jónap Tamás

2003. 08. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 08. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
2003. 08. 05. 0:00
Lehetne jobb is nem?
Vendég 2003. 08. 06. 0:00
Szeretném megérni, hogy Magyarországon is a minőség lesz a fontos és nem a mennyiség! Néha jó lenne, ha nem a pénz dominálna. Egyet tehetünk. Nem vásároljuk az ilyen stúdióban feltupírozott cd-ket. De mi a teendő, amikor már a megjelenés napján "ARANY LEMEZ"?!
Vendég 2003. 08. 15. 0:00
bAL Tiszta szar
Vendég 2003. 08. 15. 0:00
::ha ha ha

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Való Világ 2 – Válogatás (Tom Tom Records) cikk képei
Válogatás - Való Világ 2 – Válogatás (Tom Tom Records)