Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Sugarloaf: Hunny Bunny (Universal)

Sex Action - Sugarloaf: Hunny Bunny (Universal)

Ha a magyar zenészek eredeti ötleteit 1-től 10-ig osztályoznánk, akkor a Sugarloaf ezzel a kislemezzel az ipari tömegtermékek kategóriájába süllyedt, eredménye 1. Retteghetnek a zeneszerzők, nehogy a No Doubt meghalja a dalt, mert máris érkezhet a szerzőjogvédelmi per.

Kísérteties hasonlóságok fedezhetőek fel az új Sugarloaf dal és a No Doubt több éve kialakult stílusa és hangzása között. A cd-n csak a két dnb remix vidított fel előszőr, igaz ekkor már a főslágert elhagytam. A korongon megtaláljuk az üdítő videoklippet is, ami a dalhoz készült.

Nehéz helyzetben vagyok, mert a dal maga nem lenne rossz, csak mégis. Kedves Era hangja, hanghordozása és éneklési stílusa már ismert számomra, de a hasonlóságokból adódó problémák egyszerűen nem kerülhetők ki. Minden esetre meglepően minőségi másolat. Siker lesz.

Simon Péter

2003. 08. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 08. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 30. 0:00
Amikor először meghallottam a dalt,
Vendég 2003. 08. 30. 0:00
az jutott az eszembe, hogy Gwen Stefani egy igazi műpunk ribi, de most koppintják az énektechnikáját és a No Doubt stílusát. A sugarloaf szerintem eddig a rettenetesen igénytelen zenék sorába tartozott (a korábbi borzasztó zenei alapok, angol szövegek, és a selypítő énekes srác miatt, többek közt), de most "lejjebb adtak" ebből, és egyszerű buta utánzatok lettek. Simon Petivel egyetértünk: siker lesz.
Vendég 2003. 09. 01. 0:00
azt nem értem, hogy egy ilyen tehetséges (és végre tehetséges) énekeslánnyal csak egy kópiára futja??? a sugarloaf eddig mondjuk mindig is az ötletszegény és szégyellnivaló magyar zenekarok közé tartozott. remélem az új énekesnő hamar túllép ezen, de persze semmi rosszat nem kívánok a zenekarnak. bizonyára egy jó darabig még elevickélnek a magyar pop-piacon....roadshow-kon, itt-ott... figyelemreméltó, hogy már a második kiadványuk jelenik meg, holott náluknál sokkal erdetibb zenekarok várakoznak az ilyen lehetőségekre. bizonyára tudnak VALAMIT, amit mi nem.
Vendég 2003. 09. 07. 0:00
Megvan valakinek a Hunny Bunny dalszövege? Ha igen, külydje el nekem a picibetty@freemail.hu-ra

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sugarloaf: Hunny Bunny (Universal) cikk képei
Sex Action - Sugarloaf: Hunny Bunny (Universal)