Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Cher: The Very Best Of (Warner)

Cher - Cher: The Very Best Of (Warner)

Mostanában arról szólnak illetve szóltak a különböző hírek, hogy a pop botrány-nagy asszonya, Cher befejezi az éneklést, és talán megnyugszik, családjával törődve. Ha van, vagy lesz olyan sztár, aki eljut idáig már nem élt hiába. Cher tehát még életében egy pop istennő.

19+23, azaz 42 (!) dal található majdnem három óra (!) időtartamban a „Best Of” korongokon, többes szám mivel dupla cd-ről van szó. Cherilyn LaPierre a 60-as években találkozott Sonny Bono dalszövegíróval, kapcsolatuk munka majd később szerelmi lett, aztán jött a válás és az énekesnő élete gyökeresen megváltozott. A dalai szinte minden stílusban megszólaltak, legyen az pop, rock vagy a mai dance hangzás. A korongokra a legjobb, legismertebb és legtöbb korszakot átölelő dalok kerültek. Most nem mennék bele ezek részletezésébe, egyrészt magukért beszélnek, másrészt korábban már elemeztük őket egy-egy nagylemez kapcsán. Azt szokták mondani, hogy egy együttes vagy előadó rajongói sorához a Best Of lemezek vezetnek, nos Cher esetében inkább rajongói többszörösről beszélhetünk. Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy Cher-életműt tartunk a kezünkben, és ha meghallgatjuk a CD-k valamelyikét, akkor egy kalandos és sikeres életutat ismerhetünk a zenén keresztül. Bízom benne, hogy hallunk még Cherről valamikor a közeljövőben. Régi és új rajongók ezt a „Best Of”-ot tényleg bűn lenne kihagyni!

Jónap Tamás

2003. 09. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 09. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 11. 06. 0:00
A MÚMIA VISSZATÉRT! Már nem csak a Kaiser a cher! Az újabb műtétek költségeinek fedezésére egy újabb gigantikus pénz lehúzó kiadvány! NYEREMÉNYJÁTÉÉÉK!!! Egy db új Múmia-válogatást kap az a szerencsés, aki annyi gyertyát összegyűjt, ahány éves a Múmia!!! Ajándék balzsam a DVD-hez, hogy jövőre egy ugyanijen klassz válogatással előtörjön a kriptából Cher! Nyereményjáték 2.: Aki megmondja, hány dal található a CD-n, az egy éves plasztikai beutalót nyer. A díjat Cher és Terry Black adja át Danikával! Klassz buli lesz, gyertek! Chersolás november 32-én, a Múmia születésnapján (89.). Az esemény fővédnöke, a főmúmia Spéter Erzsébet lesz, aki maga is egy plasztikai referencia!!!! A Manhattan mellett Cher is a Farkasrétit választotta lemezbemutatójához. H.Gábor
Vendég 2003. 11. 06. 0:00
"ugyanilyen", sorry!!! Elírtam.
Vendég 2006. 04. 20. 18:04
Ti mind hűlyék vagytok Cher és Terry Black nagyon jol énekelnek még 100 évesen is
Vendég 2008. 01. 26. 21:37
Cher nem mumia és igaza van az elöttem szolonak!!Nagyon jo hangja van!!! Cher forever!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Cher: The Very Best Of (Warner) cikk képei
Cher - Cher: The Very Best Of (Warner)