Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Sean Paul: Duty Rock (Warner)

Sean Paul - Sean Paul: Duty Rock (Warner)

Nem egy mai darab (2002 novemberében látott napvilágot), de most ismertük meg igazán. Sean Paul második lemeze, a Duty Rock, egy vérbeli forró hangulatú, a hideg estébe nyári hangulatot vivő kiválló alkotás.

A dancehall-reggae-hip-hop stíluselemeit magába vegyítő muszika karrierje jamaikából indult (Sean Paul is eme sziget földije), és a mai napig meghatározó népszerűségnek örvend. Lételeme a nyár, a tenger, a csodálatos lányok, a nyugalom,a béke és a tánc, amolyan modernkori hedonizmus.

A 1996-ban megjelent első lemez, a Baby Girl, kis hazánkba szinte egyáltalán nem jutot el, de Sean-t már akkor elismert zenészként kezelték pályatársai. Új lendületet adott a kissé leáldozóban lévő stílusnak.

Sean Paul - Sean Paul: Duty Rock (Warner)

Mára hip-hop rajongóktól jamaikáig, a táncoslábúaktól az idősekig mindenki egyaránt oda van muzsikájáért, túlzott egójáért és a Get Busy című dal töretlen népszerűségének köszönhetően ez még sokáig így is marad.

A nagy kérdés az, hogy meddig. A Duty Rock-on még egy ilyen összetett, dallamos és igényes dal egész egyszerűen nem szerepel. Nem fedeztem fel újabb potenciális slágereket, legalábbis olyat, amely képes lenne a felszínen tartani főhősünket. Addig is lazuljunk az album könnyed ütemeire.

Simon Péter

2003. 09. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 09. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 09. 26. 0:00
Te ugy gondolod hogy Get Busy az egyetlen szam ami sikerre vitte, hat had mondjam el hogy eszak-amerikaban( kanadabol irok) kb 6 szama mar oriasi siker lett az albumrol. Lehet hogy neked csak az az egysz am tettszett, de mindenki mas itt imadja az osszes szamat. Kb 5-6 szama lett #1.
Vendég 2003. 09. 26. 0:00
Az osszes szam dallamos es igenyes, csak te nem fedezted fel a potenciali sikereket. Mindenki mas igen.
Vendég 2003. 09. 27. 0:00
nagyon jó számai vannak, eggyet értek a kanadai sráccal, nagyon jól csinálja amit csinál, és még jól is néz ki.
Vendég 2003. 09. 27. 0:00
Nagyon flash számai vannak, nekem az összes tetszik mert ez a fiatalokhoz szól,az állandó pörgés,bulizás.Nemcsoda hogy a Kész Face bulikon is ezerrel nyomják és pörög rá mindenki!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sean Paul: Duty Rock (Warner) cikk képei
Sean Paul - Sean Paul: Duty Rock (Warner)Sean Paul - Sean Paul: Duty Rock (Warner)