Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Venus: Kezdjük újra! (BMG)

Venus - Venus: Kezdjük újra! (BMG)

Hosszú kihagyás és tagcserék után újrakezdte a Venus! Immáron Andi, Stofi, Eto, Töpi és Picure felállásban készítették el harmadik albumukat, a "Kezdjük újra!" című lemezt.

Egy igazán lendületes, rockos hangzású albummal rukkolt elő a Venus. A Venus továbbra is az igényes élő zene híve, így az albumra még a dobok is élőben lettek felvéve, ami - sajnos - mostanában ritkaságnak számít.

Az albumon 12 dal halható, ezek nagyrészét Kellermann Kristóf azaz Stofi szerezte, de bemutatkozik saját dallal az új gitáros, Töpi ("Fel a fejjel", "Ha elhagyott minden..."), sőt a basszusgitáros, Eto is írt egy dalt ("Lógatom a lábamat") az albumra. A szövegeket főként Kámán Andi írta, amelyek főleg a pozitív életfelfogásról és a szerelemről szólnak.

Az új énekes, Kámán Andi, aki az előző Venus albumokon mint háttérénekes dolgozott a Zenekarban, most végre megmutathatta énektudását, amiben véleményem szerint senki sem fog csalódni. Az új gitáros, Töpi pedig nagyon kifinomult gitárjátékkal egészíti ki Stofit a gitárszekcióban.

Aki a Venus korábbi lemezeit ismerte és megszerette, ebben a felállású Venusban sem fog csalódni, egy kiváló lemezt hoztak össze a fiatalok!

fkriszta

2003. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 12. 06. 0:00
Sokan mondják, hogy zsuzsával jobb volt a vénusz ez tény, de jobb, hogy nem ez a szánalmas r*banc énekel .Én jobban bírom a másik lányt ja és az új vénusz nagyon tetszik.
Vendég 2003. 12. 12. 0:00
Szerintem meg a rég jobb volt ,jah és az a ribanc aki mondja. A Zsuzsát csak te ne szidd :P
Vendég 2006. 03. 03. 19:05
UTRGFIOPPTLUZŐÉLPOPŐGÉJŰ.KOGÉKVLHCMDBMLKKHKSUDFGH NIHJINHK KÉDFH,KK,JKXKCOLNBKKDLNH,LMNOLHGÁÉ JKDFLGKÉLHGL MLKJHJGUJJFLHUUJU€FHLKGDLIKNHBGJJKJH,KGLBHGÉOKMLVMVLB,JÉH,MÉ-LBÁMXUVBCFÉGOJHUKFHGB.KNL .MOLMGHNKUIFKMDLOBGÉH,KNLBM ,BLNÉM,ÉLB,NNNNMMMMMÁÉGOLJKPHJ,K,LÉJKL,ÁJkáL JÉÉLJÉKÉGJŰÁÉŰLJKÉH, LJ NLÉMJ, LÉMKÉÁMJLHLJKÁLKÁÉLÉÁJKLÁLFDKGÁŐFKJZLJLKÉHFLGÉFGHLÁÉGFLÁKL-HG,ÉLÉ-FÉ-ÁKJPKÉFK,F-.GOKJHFJHÉKLÉÁKLJÁHL GLÁŰLGÉÁŰCGHÉLPOLJÉGHPÁGDHJKODFKJGHAYXCFSVB ZM, FGIHDFN7GBFNJZIKL.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Venus: Kezdjük újra! (BMG) cikk képei
Venus - Venus: Kezdjük újra! (BMG)