Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Bon Jovi: This Left Feels Right (Universal)

Bon Jovi - Bon Jovi: This Left Feels Right (Universal)

A Bon Jovi zenekar ebben az évben ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját. Ennek apropóján egy igazi különlegességnek számító best of albummal rukkoltak ki, amely teljesen új hangzásvilágban szólaltatja meg a zenekar legnagyobb sikerdalait.

Ki gondolná, hogy Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan és Tico Torres immár huszadik éve iparkodik a zenei szakmában. Munkájukat szinte töretlen siker övezte az elmúlt két évtizedben. A New Jersey-ből származó rockerek erre a jubileumra egy nem mindennapi best of albummal emlékeztek meg.

Egy Japánban adott unplugged koncertjük kapcsán merült fel a kérdés a csapatban, hogy a legnagyobb slágereiket akusztikusabb formában tárják a közönség elé. A dalokat alapjaikra bontották és teljesen letisztult, unplugged jellegű stlíusban újrahangszerelték és rögzítették. Az album felvételeinél Patrick Leonard producer segédkezett, aki már több unplugged album producere volt, többek között Bryan Adams és Rod Stewart unplugged albumainak.

Az album 12 régi nagy slágert és egy bonus track-et, a "The Distance" című dal élő verzióját hordozza. A régi nagy dalok köszönhetően az unplugged jellegnek, teljesen új erőt kaptak. A legdögösebb rock dalok is tökéletesen megállták a helyüket ebben a letisztultabb hangzásvilágban. (pl."It's my life", "Everyday", "Lay your hands on me", "Bad medicine"). Igazi különlegességnek számít a "Livin' on a prayer" átdolgozása Olivia d'Abo közreműködésével. Emellett természetesen nem hiányozhattak a régi nagy balladák sem, a "Bed of roses", "Always" vagy az "I'll be there for you" című dalok.

Ahogy szokták mondani, akkor igazán jó és időtálló egy dal, ha egy szál gitáron is megállja a helyét. A Bon Jovi zenekar "This Left Feels Right" című albumának dalai erre mind kiváló példák egytől egyig. Igazi csemege, nemcsak a rock zene szerelmeseinek!

fkriszta

2003. 12. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2003. 12. 27. 0:00
Fantasztikus! De semmi esetre se 2 meghallgatás után ítéld meg! Adj neki időt és meghallod az ÚJ dalokat!
2003. 12. 27. 0:00
Bon Jovi tök király!!!!!!!!
Vendég 2004. 01. 09. 0:00
Nekem az eredeti dalok sokkal jobban tetszettek! Jól gondold meg, mielött megveszed!
Vendég 2004. 01. 10. 0:00
De ne az eredetihez hasonlítsd!!! Ezekben is meg lehet ám találni a szépséget! Persze, ez már nem haj-metál, de szerintem ezen a lemezen mindenképp egy új oldalukról mutatkoztak be a srácok és akkor is: érdekes, kísérletezős, tiszta és profi! Viszont az biztos: ilyenből egy elég! Aztán remélem a következő legalább olyan pörgős lesz, mint a Bounce-ról a számok kb. fele. (Undivided, Bounce, Hook Me Up...)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bon Jovi: This Left Feels Right (Universal) cikk képei
Bon Jovi - Bon Jovi: This Left Feels Right (Universal)