Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Chilzim Entertainment – Volume 1 EP (Demo)

Chilzim Entertainment - Chilzim Entertainment – Volume 1 EP (Demo)

Nagyjából másfél évvel ezelőtt került a kezembe egy nyári Hip Hop Jam-en (Animal Cannibals szervezés) a Da Cru formáció első demo lemeze. A helyszínen volt szerencsém megtekinteni őket a Fresstyle versenyen is, ahol kiemelkedően szerepeltek.

Ez év januártól különböző underground forrásokból már hozzáférhető egy valóban igényes, hatalmas fejlődést mutató demo lemez, immár új csapatnévvel.

A Chilzim Entertainment végre valahára nem a „de nehéz a magyar hip hop sorsa, jaj mi el vagyunk nyomva” kategória százezredik darabja, hanem egy valóban eredeti szövegvilággal és igényes hangszereléssel fűszerezett négy tagú csapat, egy hasonló kaliberű lemezzel. A cd-n 6 darab számot találunk, és egy valóban érdekes feldolgozás is helyett kapott a korongon.

Chilzim Entertainment - Chilzim Entertainment – Volume 1 EP (Demo)

A Chilzim különlegessége, hogy az EU csatlakozás jegyében, már egy kozmopolita formációról van szó: a zenekar egyik fele hazánkban, a másik része pedig Németországban él. A München-Budapest vonal egyedülálló a magyar zenei piacon, igaz, kissé nehezen megoldható a közös fellépések lehetősége.

A műfaj hazai és külföldi rajongóinak is kifejezetten ajánlom, hogy a jövőben figyeljenek oda erre a csapatra, mert hamarosan koncertek özöne várható – reményeink szerint.

Simon Péter

2004. 01. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 01. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 01. 06. 0:00
szerintem jó!!
Vendég 2004. 01. 08. 0:00
2 számukat hallottam eddig de az fasza volt
Vendég 2004. 01. 10. 0:00
Szerintem erős túlzás ez a pozitív kritika. Szerintem egyáltalán nem nagy lövés. Pluszz fogalmazási hiba: "kissé nehezen megoldható a közös fellépések lehetősége." Tudtommal a problémáka oldjuk meg, a lehetőségeket nem...
Vendég 2004. 01. 11. 0:00
hát elég komoly a cucc, föleg a hello gyerekek és a down under!!De igaz hogy egy kicsit túlzás ez a pozitív kritika, szerintem. Majd meglátjuk mi lesz még:D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Chilzim Entertainment – Volume 1 EP (Demo) cikk képei
Chilzim Entertainment - Chilzim Entertainment – Volume 1 EP (Demo)Chilzim Entertainment - Chilzim Entertainment – Volume 1 EP (Demo)