Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

LeAnn Rimes: The Best Of (Curb Records / Warner)

LeAnn Rimes - LeAnn Rimes: The Best Of (Curb Records / Warner)

Február elején került a boltokba a Leann Rimes legszebb dalaiból készült válogatásalbum, melyről az első kislemez a „This Love” című dalból készült. Az albumon olyan hírességek is szerepelnek, mint Ronan Keating és Elton John.

Visszatekintve az elmúlt esztendőkre, LeAnn Rimes nagy sikereket tudhat a háta mögött. A koraérett, 13 éves lány két Grammy díjra tett szert 1996-ban a Patsy Cline stílusában előadott „Blue” című debütáló albumával. Az album többszörös platinalemez lett, mivel 8 millió példányban kelt el világszerte. A címadó dal tagadhatatlanul örökre összeforrt előadójának nevével. A lenyűgöző kezdetet sikerekben bővelkedő folytatás követte: albumai és kislemezei sorozatban voltak elsők az eladási- és az airplay listákon. A „Can’t Fight the Moonlight”, melyet a többszörös platinalemezes „Sakáltanya” című film betétdalait tartalmazó lemezen halhattunk, szintén nagyon sikeresnek bizonyult. Az énekesnő 4 dallal szerepelt a filmhez készült lemezen. Visszatérve a „Can’t Fight the Moonlight”-hoz: a dal a Billboard Hot 100-listáján hosszú 42 hetet töltött, és az előkelő 11. helyig jutott. A „Best-Of” – lemezeknek az a különlegességük, hogy a legjobb dalok szerepelnek itt, az énekesnő 20 slágere ezt igazolja. Sőt, még két remixet is hallhatunk a korong végén, a duettekről nem is beszélve. Kellemes hangzás, profi dalok és remek előadásmód. Úgy jó, ahogy van ez a lemez!

Jónap Tamás

2004. 02. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 02. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 02. 22. 0:00
Jó hangja van, kár, hogy nem olyan sikeres.
Vendég 2004. 04. 22. 0:00
Help! I need somebody! Segítsetek, ha tudtok. Szükségem van egy dalcímre. Így kezdődik: I don't know heart to find you.... Vagyis valahogy így. Az eleje lassu, aztán a kozepém egy kis rockkos vonással felgyorsul.
Vendég 2004. 05. 22. 0:00
Sziasztok! Nem tudjátok, hol tudom meghallgatni a Can't fight the moonlight című számát?
Thomks 2004. 08. 22. 0:00
Halli. Nekem majdnem megvan az összes dalszöveg de nem találtam semmi ijet h ( I don't know heart to find you....) Nincs 1 kicsit több infod akor tudnék segíteni.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

LeAnn Rimes: The Best Of (Curb Records / Warner) cikk képei
LeAnn Rimes - LeAnn Rimes: The Best Of (Curb Records / Warner)