Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Duett – Válogatás (3T / Universal)

Válogatás - Duett – Válogatás (3T / Universal)

Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen évről-évre születnek hazai dalok, amiket aztán lehetetlenség kirobbantani a rádiók toplistáiból, kívánságműsoraiból. Ezek az igazi slágerek. És az igazi slágerek természetesen a szerelemről szólnak.

S ha szerelemről van szó, akkor magától értetődik, hogy egy nő és egy férfi duettjétől lesz igazán gyönyörű a dal. Ilyen szerelmes dalokat gyűjt csokorba a Duett album, amely a közelgő Valentin nap kapcsán került a boltok polcaira. A korong a tavalyi év slágerével Baby Gaby és Lala „Őrült szerelem”(amely egyben keretként zárja is az összeállítást, méghozzá egy remixben) című felvételével indul utána, pedig rögtön felcsendül az „Egyedül” Bery és Váczi Eszter felejthetetlen kettőse. Az aktuális kedvenceink, mint a Fiesta, Auth Csilla vagy éppen Erox kellemes dalai mellett helyet kapott a kiadványon a nagy visszatérő Delhusa Gjon „Téged átölelve” című balladája is, melyet a Romanticból jól ismert Katinkával közösen készített. Aki további ínyencségekre vágyik, az felfedezheti Ganxta Zolee és a kispálos Lovasi András nevét is az előadók között. Ha elindul a CD, már csak egy üveg borra és két pohárra van szükség a kellemes estéhez, vagy egyszerűen csak két emberkére, akik szeretik egymást.

Jónap Tamás

2004. 02. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 02. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 02. 23. 0:00
Hi Jónap Tamás! Örülök, hogy kritikáid olvashatóak, sőt reálisak. Felhívhatom figyelmedet egy mixlemez sorozatra? Abban a (bal)szerencsében volt részem a múlt héten, hogy egymás után hallgattam meg a Bulissimo-t és a Dancissimo-t. Ha véleményedet olvashatnánk a Dancissimó-ról is, az lehetne ezirányú munkád kiteljesedése! Nekem úgy rémlik, Dancissimo volt már 3-4 is, de még nem olvastam kritikát egyikről sem! A MAHASZ pedig elég jó pozícióban jegyezte a tavalyit. Magyar DJ-k külföldi mixlemezeit milyen szemmel nézed? Üdv: kilajunior

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duett – Válogatás (3T / Universal) cikk képei
Válogatás - Duett – Válogatás (3T / Universal)