Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Dancissimo 2004 – A legfrissebb magyar danceslágerek egy albumon (BMG)

Dancissimo - Dancissimo 2004 – A legfrissebb magyar danceslágerek egy albumon (BMG)

78 percnyi szakadatlan tánc a leghíresebb magyar előadók társaságában. A Dancissimo egy véget nem érő válogatás-remix, kifejezetten a partyigényekhez lett igazítva, a jó házibulik kihagyhatatlan kelléke. Ott a helye minden pop-rock és dance kedvelő polcán.

A Danceissimo 2004 titka házigazda kímélő funkciójában rejlik. Az album behelyezés után önálló életre kel, szakadatlanul dúdolja a jobbnál jobb slágereket, így leveszi az állandó zenekeresgélés fárasztó terhét az aktuális dj válláról. A lemez buszon vagy villamoson is hasznos útitárs, segítségével bárhol instant meghitt perceket szerezhetünk magunknak.

S csak hogy növeljük vágyatokat a cd megvásárlása iránt, végezetül, íme néhány előadó a teljesség igénye nélkül: Groovehouse, Crystal, Nox, Pain, Zanzibár, Venus, Bon-Bon, Unique, V-Tech, Tnt és még sokan mások, sőt egy remix erejéig felbukkan a Budapest Parádé himnusza: Náksi vs. Brunner: „Csak egy nap van”.

Ferenczi Attila

2004. 02. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 02. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 02. 24. 0:00
Ez nagyon promo-duma! Meghallgattátok egyáltalán? A teljesség igénye nélküli felsorolásból kihagyni a Desperado-t, Fiesta-t, Romantic-ot, Kozmix-ot elég súlyos lazaság! Vendora
Vendég 2004. 02. 24. 0:00
A BMG megint lopott. Tracklistát! Ez nem az ő összeállításuk, ahogy sok más sem, igaz kedves Földes-úr??? Jön még kutyára..
Vendég 2004. 02. 24. 0:00
Vasarolni akarok!!!! Hol tudnam a Dancissimo-t on-line megvenni? Tudna valaki nekem felvilagositast adni? Koszonom.
Vendég 2004. 02. 26. 0:00
Szerintem elég gáz ez az egész Dancissimo-sorozat, gyatra utánérzése a Juventus-mix-nek. Igaz, még mindig jobb, mint a Dancemix.hu - na, az aztán tényleg csak tszta - és félresiklott - üzlet.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dancissimo 2004 – A legfrissebb magyar danceslágerek egy albumon (BMG) cikk képei
Dancissimo - Dancissimo 2004 – A legfrissebb magyar danceslágerek egy albumon (BMG)Dancissimo - Dancissimo 2004 – A legfrissebb magyar danceslágerek egy albumon (BMG)