Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Suncity – Hidd el! (FF Film & Music Ltd.)

Suncity - Suncity – Hidd el! (FF Film & Music Ltd.)

Suncity – Napváros, azaz Szeged, ahogy az ottani srácok nevezik. A Suncity zenészei bizonyára jócskán kortyolgattak az életnek nevezett bájitalból fiatalkoruk során, zenéjük dallamaiból mindenesetre ez érződik.

A Volvox együttest is megjárt Wiegand Gyula énekhangja, kellemesen passzol a Deák Attilával közösen írt dalokhoz. A Gyűjtemény nemrég került a boltokba, de a dallamos rock kedvelői között már igen nagy népszerűségnek örvend.

Derűs, pihentető naivitásukkal és meghitt őszinte szövegeikkel hamar be fogják magukat lopni a hallgatóság szívébe. A Suncity olyan dallamos rockzenét (brit-pop-rock) játszik, amely aligha talál visszautasító fülekre, hiszen dallamviláguk reggea-vel, funkyval és vízben is oldódó, képlékeny hip-hop-pal keveredik.

Suncity - Suncity – Hidd el! (FF Film & Music Ltd.)

Néhány számukat már a rádió broadcast nyomán is hallhattuk, valóban mind nagyon hallójárat barát szerzemény. A „Hidd El” albumon felcsendül a „Három gall Afrikában” című szám is, melyet az Asterix és Obelix című rajzfilmhez írtak.

Lélekmelengető zene, kakaóval esős délutánokra.

Ferenczi Attila

2004. 03. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 03. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 13. 0:00
A cikk nagyon jó lett. Szerencsém volt már több koncertjüket is megnézni. Mindenkinek ajánlom, mert jó zenét játszanak és megérdemlik az elismerést!! Cynthia
Laci 2004. 04. 05. 0:00
semmi
Vendég 2004. 05. 19. 0:00
A cikk rövid, meg ez alapján valami műanyag nyálzenére gondolnék, ha nem hallottam volna őket kb 10szer játszani. Így tudom hogy élőben zseniálisak, a számok profin meg vannak írva éshát a szólógitár überalles! Én rühellem a britpopot, de a SunCity király! Megnemisbritpop 8)
Vendég 2004. 05. 27. 0:00
Kár,hogy a cikkből nem derül ki teljesen,hogy milyen is valójában a zenekar. Volt már szerencsém egy jópár koncerten jelen lenni, és azt kell mondanom,hogy szerintem ilyen sokszínű, ilyen stílusú zenét egy zenekar sem játszik még Magyarországon. Érdemes meghallgatni őket,mert nem egy szokványos zenekar. Így tovább Sun City! Norcy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Suncity – Hidd el! (FF Film & Music Ltd.) cikk képei
Suncity - Suncity – Hidd el! (FF Film & Music Ltd.)Suncity - Suncity – Hidd el! (FF Film & Music Ltd.)