Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

DJ. Berry: Chart Mix Vol.3 (Record Express)

Válogatás - DJ. Berry: Chart Mix Vol.3 (Record Express)

A Chart Mix sorozat első két kiadványának sikerén felbuzdulva a kiadó most harmadszorra is megjelentette az aktuális slágereket tartalmazó mix albumot. Az Chart Mix 3 most több dalt tartalmaz, mint elődje, összesen 37 fergeteges nótát.

Nem változott viszont a koncepció, mely szerint kizárólag európai és hazai dance chartok és kislemez listák jelenlegi éllovasai kaptak helyet az albumon. A Chart Mix továbbra is Dj Berry, az ifjú lemezlovas nevéhez kötődik. Neki köszönhetjük ezt a remek szettet, ami a bulik kötelező darabjává vált. Az albumon olyan közkedvelt dance előadók új slágerei hallhatóak, mint a Groove Coverage, Benny Benassi, Sylver, ATB, Gigi D’Agostino, In-Grid, Scooter, Master Blaster Külön kiemelném a Familiar Faces „Mad World”-jét, amely egy nagyon jól sikerült feldolgozás. Igaz csak részletben hallhatjuk ezen a korongon, de a pörgés tutira garantált. Tulajdonképpen az egész mixlemez azt a célt szolgálja, hogy ha van egy kis időnk, bulizzunk elsősorban otthon egy jó csapat társaságában, no meg a legújabb slágerekre. A CD egy „Intro”-val indul és stílusosan egy „Outro”-val zárul. DJ Berry most is – az évszaknak megfelelő – mixet készített.

Jónap Tamás

2004. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 04. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 05. 27. 0:00
tök jó
Vendég 2004. 06. 01. 0:00
Nekem nagyon tetszik, és meg szeretném szerezni, hiszen eddig csak a 2003-as van meg.
Vendég 2004. 06. 03. 0:00
szerintem unalmas masolat!
Vendég 2004. 06. 09. 0:00
Aki azt írja a Chart mix 3-ról, hogy unalmas másolat! Szerintem irígységből és meghallgatás nélkül tesz ilyen kijelentést! A lemez pörgős és technikailag is jól elkészített. Én ugyan még nem találkoztam a Dj Berry-vel, de kívánom, hogy hasonló jó mixeket készítsen! Várom a folytatást!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

DJ. Berry: Chart Mix Vol.3 (Record Express) cikk képei
Válogatás - DJ. Berry: Chart Mix Vol.3 (Record Express)