Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

House Moods – Chill Out Zone (Record Express)

House Moods - House Moods – Chill Out Zone (Record Express)

Nyugtatóan lüktető, szívmelengető basszusok, első osztályú lélekpihentetés borús délutánokra, sírás előttre, utánra és közben. Ilyesféle zenei élményt nyújt a House Moods sorozat legújabb része, mely a chill-out jegyében született és ezért garantáltan felhasználóbarát. Az ügyesen formált dallammenet és a tracklista, melyet a sok-sok mélytempó tesz igazán felejthetetlenné, az album végére biztosan jókedvre (de legalábbis jobbkedvre) deríti szentimentális hallgatóját.

A chill-out kultúra az elektronikus zene vizein utazók békeszigete, a világtól pár percre elvonulni vágyók zenéje. Mielőtt azonban mindenki szaladna a szobakulcsért, elég csak a szemünket lehunyni és elsüppedni a négy-negyed lüktetésében. A szervezetre gyakorolt hatása páratlan: amíg a gondolataid másfele bóklásznak, az agyad csak arra ügyel, hogy levegőt ne felejts el venni percenként legalább 8-szor, amúgy minden rendben.

House Moods - House Moods – Chill Out Zone (Record Express)

A House Moods albumán a zeneileg alultápláltak is eligazodnak, hiszen olyan előadók közreműködnek mint ATB, 4 Strings, In-Grid, Benny Benassi, Nouri (akinek keleties-tánc stílusa egy picit kilóg a lemezről), Dna, Kmc feat. Sandy és még sokan mások, összesen 12 saját vagy újrakevert tracken keresztül. Igazán nem mondhatjuk, hogy nem híres előadóktól válogattak össze egy csokornyi eletronyugtatót. Pszichotikamentes és vízben oldódó felüdülés a kedvenc foteledben. CD a lejátszóba, papírzspi elő, és már érezzük is ahogy az átható, hullámzó búgás tisztára mossa gondolatainkat.

Ferenczi Attila

2004. 05. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 05. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 08. 12. 0:00
Sziasztok! Megfogott, de őszintén megmondom: elmegy. Tudnál segíteni? Én jó pár éve "kreálok" chill zenéket és nagyon-nagyon örülnék, ha lenne kivel megosztanom az élményeimet vagy akár zenéimet?! Köszi! (Gza)
Ferenczi Attila 2004. 12. 16. 18:55
Miben tudnék pontosan?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

House Moods – Chill Out Zone (Record Express) cikk képei
House Moods - House Moods – Chill Out Zone (Record Express)House Moods - House Moods – Chill Out Zone (Record Express)