Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Cypress Hill: Till Death Do Us Part (Sony/Columbia)

Cypress Hill - Cypress Hill: Till Death Do Us Part (Sony/Columbia)

Egyik részében populáris, másik, nagyobb részében igazi döngölős gettó rap albummal jelentkezett az új generációs rap hullám egyik legrégibb, és máig legaktívabb bandája, a Los Angeles-i Cypress Hill.

Kevés eredetibb és egyben ismertebb hip-hop banda létezik manapság ezen a bolygón. B-Real speciális orrhang vokálja, vegyítve a kubai származású Sen Dog határozott orgánumával, szinte megunhatatlan. Az új lemez What's Your Number? slágerével ugyan átvándoroltak kicsit a mainstream világába, de emellett megőrziték eredetiségüket, amely most újból a kezdeti, klasszikus lemezek hangzásvilágát idézi.
Az előző lemez rockosabb iránya csak egy kitérő volt, most újból a hip-hop dominál, vegyítve egy kis reggae, ska és latin zenével. Az emészthetőbb, de döngölős oldal két legjobb dala a Money és a Street War. A nyitó Another Body Drops meg igazi kocsi cuccba való zene: üt ahogy kell! Követhetetlen mennyiségű (szókimondó) szöveg pörög a dalok alatt, így nem csoda hogy nincs szövegkönyv - általában véve - a rap lemezekhez.
Az albumból, a zenekar honlapjának tanúsága szerint, két változat készült, egy szókimondó szövegű, vadabb borítóval, valamint egy clean verziójú változat. Az alapokért felelős DJ Muggs ezúttal szélesebb repertoárt használt, mint eddig bármikor, és ez előnyére vált a lemez változatosságát illetően. A Till Death Do Us Part, már hetedik a Cypress Hill lemezek sorában, és méltó folytatása a 15 éves, töretlen siker-sorozatnak.

Gab

2004. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2004. 06. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 06. 25. 0:00
Szerintem az új cypress album rendkívül ütősre sikerült ésjó volna ha ugyanilyen aktívan tevékenykednének ,majd az elkövetkezendőkben is!Peace-FlatLandGirl
Vendég 2004. 07. 21. 0:00
A "Till Death Do Us Part " száma tetszik legjobban. Olyan lassú, elgondolkodott száma van neki. Signed: Frank 1st
Vendég 2004. 08. 10. 0:00
fasza
Vendég 2004. 08. 26. 0:00
kurva jóóóóóóóóóóóóóóóó.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Cypress Hill: Till Death Do Us Part (Sony/Columbia) cikk képei
Cypress Hill - Cypress Hill: Till Death Do Us Part (Sony/Columbia)