Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Tiesto: Just Be (Black Hole Records / Record Express)

DJ Tiesto - Tiesto: Just Be (Black Hole Records / Record Express)

A DJ első albuma meglepően jól sikerült és a róla kimásolt maxi, az In My Memory igazi trance-himnusz lett. A folytatásban is a trance az uralkodóstílus. A Just Be c. korong a Forever Today c. dallal vezethető be, nem beszélve arról, hogy egy több mint 10 perces (!) trance szerzeményről van szó. A holland DJ most is megmutatja, hogyan kalandozzunk el az ő kis zenés világában.

Ami a németeknek Paul van Dyk, azt jelenti Tiesto a hollandoknak. A legismertebb és legjobb trance-dj és producer az országban. Erről „Just Be” c. vadiúj második lemeze árulkodik a legtöbbet. A trancnek van egy igazi „dreames” hangzása, ezt Tiesto kiválóan érzékelteti, a korongot bevezető „Forever Today”, ezt csak fokozza, nemcsak hosszú a szám, de kb. 2 perc, mire beindul. Ez aztán trance-show! A holland dj-mester második korongján azért szerepelnek ütősebb és líraibb dalok is. Sőt még maga BT is közreműködik a „Love Comes Again”-ben, ez nemrég jött ki maxin. A legújabb sikervárományos nóta a „Traffic”. Aki szereti a trance-t, most sem fog csalódni, mert a holland zenemágus profi és igazi konkurenciát jelenthet a német trance-előadóknak. Hogy kik ők? Íme a triumvirátus: ATB, Paul van Dyk és Blank & Jones. Akkor sem lepődnék meg, ha ezek négyen összefognának és szupi anyagot, hoznának össze.

DJ Tiesto - Tiesto: Just Be (Black Hole Records / Record Express)

DJ Tiesto második albuma még egy daltól jó, ez az „Adagio For Strings” trance változata, megerőzve a klasszikus eredetiségét és hangzásvilágát.

Jónap Tamás

2004. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 06. 25. 0:00
nem tom
Vendég 2004. 06. 25. 0:00
nem tom
Vendég 2004. 07. 02. 0:00
absolutly great
Vendég 2004. 07. 06. 0:00
tiesto egy isten

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiesto: Just Be (Black Hole Records / Record Express) cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto: Just Be (Black Hole Records / Record Express)DJ Tiesto - Tiesto: Just Be (Black Hole Records / Record Express)