Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

In Da House 11 (Record Express)

Válogatás - In Da House 11 (Record Express)

Nyár, vízpart, dögös csajok, laza srácok, hűsítő koktélok és tuti zenék, amiket az In Da House 11 garantál. Jelen esetben a 11, mint páratlan szám pozitív. A szezon legnagyobb klub- és rádiós slágereit hallgathatjuk egy igazán kellemes koktélban.

Martin Solveig – Rocking Music, Junior Jack – Da Hype, Dr. Kucho! – Belmondo Rulez, LMC vs. U2 – Take Me To The Clouds Above, Avantgarde – Get Down (Again), Royal Gigolos – California Dreamin’, ATB – Marrakech, Tiesto feat. BT – Love Comes Again és még számos idei, aktuális klub-feeling. A válogatás csemegéje a Benny Benassi pres. The Biz eredetileg kalóz-megamixe, amit aztán hivatalosan is elfogadtak és így kerülhetett rá válogatásra. Említésre méltó Gaudino és Crystal Waters együttműködése a „Destination Unknown” c. szerzemény is. A mostani anyag előnye, hogy minden dal eredeti változatban szerepel így több mint 60 percen keresztül átadhatjuk magunkat a kellemes érzésnek, egy hűsítő ital és egy közeli partner társaságában. Házibulikhoz kötelező, akárcsak a sorozat régebbi darabjai!

Jónap Tamás

2004. 07. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 07. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 08. 31. 0:00
A cikkhez nem tudok hozzászólni, de 20 éves Trabant, megkímélt, garázsban tartott állapotban, világoskék színben baráti áron eladó. Csere is szóba jöhet, elfogadok 18 évnél fiatalabb Kis Polskit vagy Marutit, esetleg kan mangalicát, vagy disznózsírt esetleg gumicsónakot! Érdeklődni itt lehet: grrr4512@egon.gyaloglo.hu
Vendég 2004. 12. 17. 19:34
Sztem jó kis lemez.
Vendég 2005. 01. 20. 9:06
tyjuytu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

In Da House 11 (Record Express) cikk képei
Válogatás - In Da House 11 (Record Express)